Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 éves férfiak. Szebb nőket tudtatok megkapni 15-25 éves korotokban, mint manapság tudtok?
:D...
Nem mivel a 18-25 év közti korosztálynál is most van a legtöbb esélyünk... Meg a 40-55 ös pumáknak is mi kellünk...
15-25 közt örültem, ha összejött egy egy hipszter kiscsaj, most elmegyek szórakozni és ha úgy akarom összeszedek egy fősulis zsenge kislányt, vagy akár egy milfet...
20 évesen sokkal nehezebben tudtam valakit becserkészni, mint manapság, és ha nem sikerült, akkor nagyon magam alatt voltam. Ahogy teltek az évek, és tartós kapcsolatban éltem, úgy jött meg az önbizalmam és a magabiztosságom, mert naponta megkaptam a visszaigazolást, hogy jó amit csinálok.
Mai 'vén' fejemmel szinte bárkivel beszélgetésbe tudok elegyedni, igazából rajtam áll, hogy kezdeményezek-e tovább, de a reakciókból gyorsan leszűrhető, hogy hol van esélyem. Régen nem éreztem ezt, nem én irányítottam a beszélgetéseket, határozatlan voltam, de most pontosan tudom mit csinálok, és ez óriási különbség. A Nők azonnal megérzik a bizonytalanságot és csak kevesen segítenek ezen túllépni, inkább várnak a következőre aki jobban teljesít.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!