Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni hogy a párod temetkezési vállalkozó?
Kicsit viccesnek hathat a kérdés, de huszonéves fejjel futottam bele egy férfiba, akit kívülről-belülről imádok, de a szakmáját egyszerűen nem tudom megszokni. Idegenkedem a témától, ő pedig nemes egyszerűséggel meséli el a napját, hogy ma egy ilyen temetésük volt, meg egy olyan, mintha csak arról beszélne, hogy milyen kávét ivott ebéd után.
Egyszerűen morbidnak találom a dolgot, pedig ez is csak egy munka, amit valakinek meg kell csinálnia és nem is fizet rosszul a befektetett munkaidő mellett. A párom imádja, nem úgy tekint a szakmájára, ahogy én.
Hogyan lehet megszokni azt, ami megszokhatatlannak tűnik? Elfogadom, de minden egyes nap hitetlenkedve röhögök, amikor elmeséli milyen volt a napja, éppen azért mert abszurd, hogy neki ennyire természetesek azok a dolgok, ami nekem halál morbid.
Vagy elfogadod, hogy a halál az élet része és így képes leszel közömbösen tekinteni a témára.
Vagy megkéred a barátodat, hogy kevésbé részletesen mesélje el neked a napjait.
Engem szórakoztatna, és felcsapnék krematóriumosnak.
És berehetnénk a házat amolyan kísértetiesen :D
Dárárárárá *tss tss*
Dárárárárá *tss tss*
Dárárárárá dárárárá dárárárá *tss tss*
"They're creepy and they're kooky,
Mysterious and spooky,
They're all together ooky,
The Addams Family.
Their house is a museum
Where people come to see 'em
They really are a scream
The Addams Family."
Amúgy örülj neki, a temetkezési vállalkozót nem merik kifosztani a "barna egységek" a városban/faluban, mert babonáik miatt rettegnek a túlvilághoz köthető dolgoktól.
Én biztosan nem tudnám megszokni (sem elviselni) hogy azzal a kézzel simogat, (esetleg intim helyen) amivel előtte halottakat fogdosott.
A gondolattól is irtózom. Nem köszi.
Lehet akármennyi pénze akkor sem kéne.
Nem igazán fogdos halottakat. Mindenkinek megvan a saját feladata a cégnél, pl. a halott öltöztetés, előkészítés, nem a párom dolga. Persze előfordul, hogy keverednek a feladatok, de ez ritka. A halottért sem ő megy házhoz készenlétben.
Ő csak sírt ás, autót vezet, szervez, stb., tehát mondhatni a könnyedebb része az övé, de azt mondta gond nélkül megcsinálja a többit is, mert ő nem így tekint erre.
Ahogy említettem elfogadom, mert szeretem. Csak nehéz megszokni!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!