Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi pár üveg sör miatt miért akad ki sok nő?
Sosem tudnék minden nap inni, én már csak ezért sem értem a felvetést. Pár hetente egyszer elmenni a haverokkal sörözni, az még szerintem egy párkapcsolatban is elfogadható, na de rendszeresen, naponta, meló után...?
28/F
Aki minden nap iszik, (tök mind1, hogy az "csak" pár üveg sör), az alkesz.
Neked tetszene, ha a nőd minden nap inna?
Ja, amúgy egy alkoholista sosem vallja be, hogy az...
Napi pár üveg sör? Ááá, nem gond, tök normális..
Ezeket az embereket néha úgy megfognám és szembesíteném vele, hogy mit csinálnak. Eleve ez azt jelenti, hogy napi egy ezrest simán a kocsmában hagynak, ami havi szinten 20-30 ezer forint. Éves szinten mondjuk egy hosszú nyaralás ára.
Emellett az aktív idejükből órákat töltenek a kocsmában, értelmetlen semmittevéssel. És mennyi időt fordítanak értelmes dolgokra? Általában elenyészőt.
Elég igénytelen élet ez, még szerencsés akiért megy a nője, én biztos páros lábbal rúgnám ki az ilyen pasit.
Azért minden ilyen eset mögött más van.
Vannak a hárpia típusú feleségek, akiknek inkább az a bajuk, hogy a féjük nem otthon kushad, és van társasági élete, plusz ugye a kocsma szitokszó nekik. Nekik ha a pasi havi 1x megy el, az is gáz.
És ugye itt jön az, hogy azért nem mindegy, hogy a kérdésben forgó férfiak milyen gyakran járnak a kocsmába és mennyit költenek. Mert akkor megértem a nőket, ha napi szinten isznak, mert attól ez még alkoholizmus, hogy nem tömény, ha napi szinten van, és nem tud nélküle élni az adott ember.
A másik, amit megértek, az az, hogyha nincs rá pénzük, de a sörike mégis kell, aztán... hát ismerem az ilyen fajta pasasr (szerencsére nem saját kapcsolati tapasztalatból), ha hó végére nincs kajára pénz, akkor "tuti az asszony szórta el a pénzt, de a sör az KELL". Plusz akkor is, ha esetleg van otthon gyerek, házimunka, és a szintén dolgozó nőre marad az egész, mert az női munka, és ő ne pihenjen...
tehát nem mindegy, ki milyen okból rángatja haza a férjét. Nem arról van szó általában, hogy munka után egyszer-egyszer ne lehetne elmenni, ált. más is van a dolog mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!