Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy buliban egy részeg csaj lesmárolna titeket de nektek lenne barátnőtök, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 20:47
11/15 anonim válasza:
Ezért nem szabad a férfiakat egyedül elengedni bulizni. Ha ott vagy, legalább fel tudod pofozni utána a ribbanc picssát. Meg a pasidat is, ha látod, hogy nem löki el azonnal.
12/15 anonim válasza:
A nők sem jobbak egy fokkal sem, épp ezért nem érdekelne már engem sem a dolog. Mint írtam, "oké csá, megyek haza" lenne.
Megnyugtatásul azért leírom, hogy azt nem hagynám, hogy leszopjon vagy nyúlkáljon, de egy csók ellen nehéz védekezni és minek lökdössek részeg nőket?
13/15 anonim válasza:
Jaguar meg a többi kanos, kiéhezett gyökér az öreganyját se tolná el magától.
14/15 A kérdező kommentje:
Ha eltolod és mondod hogy bocsi de van barátnőm, az a tisztességes szerintem.:) Nem kell megverni egy nőt nyilván, de visszacsókolni se.
2016. febr. 17. 13:00
15/15 anonim válasza:
13#
A kiéhezett gyökér itt egyedül te vagy. Vagy talán már megvolt öreganyád és most erre vered itt a nyálad?
Szakadj már le rólam idióta f4szfej vagy merd felvállalni magad, ne a sötétből ugass, barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!