Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés

Aranyos, csendes, kissé önbizalom hiányos, de amúgy gyönyörű és ad magára.

Az ember nem is gondolná, hogy milyen vad az ágyban. Tökéletes vele a szex.

Ami viszont zavar, hogy nagyon sok pasival volt dolga. Elmondása szerint az önbizalmát edzette a sok randival, flörtöléssel, szexuális kapcsolattal.

10 fiúval volt szex, 15el randi, csók.

Ez nem kiábrándító?

2016. febr. 16. 20:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát picit zavarna. de azért összejönnék vele
2016. febr. 16. 20:27
 12/23 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen normális, okos(!). Sokszor olyanokról magyaráz, hogy azt se tudom eszik-e vagy isszák (tudományok, űrkutatás)... meg mellette nagy gémer is.
2016. febr. 16. 20:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Amúgy 25 éves. Én 26.
2016. febr. 16. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
nem kérnék belőle. Egyáltalán nem passzolunk össze.
2016. febr. 16. 20:33
 15/23 anonim ***** válasza:
10 fiúval? Ez mai átlagban még kevésnek is számít. Simán jöhetne, aztán majd eldől mi lesz.
2016. febr. 16. 21:09
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Na azt én nagyon is jól tudom, milyen az, amikor egy lány egyben önbizalom-hiányos és egyben gyönyörű is. Hát köszi, de nem! Nem fogok egy életen keresztül azon parázni, mikor kettyint félre "önbizalomhiányból" valamelyik éppen rámászó kandúrral a sok, rá pályázó közül.
2016. febr. 16. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Amíg csak az én farkamon vonaglik, addig nem zavar.
2016. febr. 16. 21:24
 18/23 anonim ***** válasza:
28%
25bol ha kivonsz 10et megkapod hogy 15. Még ha 18 évesen is vesztette el, akkor majdnem 1,5 pasival feküdt le évente. Ha ez nektek ribiseg, nem tudom hol éltek.
2016. febr. 16. 21:42
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, ha teged ez ennyire zavar akkor sztem hagyd ott es hagyd h talaljon maganak egy okos, ertelmes felnott sracot aki nem azt szamolgatja, h hany pasija volt a multban, magyarul: egy ertelmes felnottet:-)
2016. febr. 16. 21:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Smink ide vagy oda, ez egy ócska lot.yó...önbizalomhiány, aham...nekem is volt, de nem úgy kezeltem, h akkor mindenkivel ke.féltem, aki vevő volt rá. Ha ilyen a természete, akkor melletted is ezt fogja csinálni, mert ő aaaannyira önbizalomhiányos.
2016. febr. 17. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!