Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a 14-16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a 14-16 éves srácokra hogy éretlenek?

Figyelt kérdés

Főleg akkor szoktam hallani, amikor a velem egykorú csajok megindokolják hogy miért 20-22 éves a pasijuk

szerintem a csajokra néha ugyanúgy elmondható hogy éretlenek (tisztelet a kivételnek), szóval...

16/f

2010. márc. 30. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre hogy ők ezt az után mondják miután már van 20éves barátjuk. Akik meg 14-16éves lányokkal állnak össze azok meg vagy olyan gyökerek hogy nem találnak a saját korosztályukba barátnőt vagy csak kihasználják őket. Én szánalmasnak tartom mind a kettőt.
2010. márc. 30. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:

szerintem a 20-22 már eléggé gas, főleg h nekem egy csomó ismerősöm van aki annyi idős mint én (16) és még is van amelyiknek 25éves stb. pasijuk van.. :'d oké h egy két évvel idősebb de szerintem a 25 már enyhe túlzás :| arról nem is beszélve h alig használja ki a nála jóval idősebb csávó..... .. ^^ : )

amúgy szerintem is van benne valami,hogy éretlenebbek, (de van kivétel!!) például az én fiú osztálytársaim eléggé gyerekesekk. :\ :)

2010. márc. 30. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:

gas :D:D

fúj de rühellem ezt: ^^

2010. márc. 30. 19:36
 14/16 anonim ***** válasza:
mert még nagyrészük tényleg éretlen. persze,van kivétel.
2010. márc. 30. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert vannak olyan lányok (mint pl. én), akik kapcsolatra vágynak, és az én osztálytársaim között is vannak olyan fiúk, akik menőségből csajoznak (én talán erre mondhatnám, hogy éretlen), a másik meg akiket még nem nagyon érdekelnek a lányok. De persze nem csak ez a két fajta van. :D
2010. márc. 30. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk azokat a 17 éves fiúkat tartjuk éretlennek, akiknek a számítógépes játékoknál mint pl. wow meg ezek a bigyók, semmi nem ér többet. Eszükbe nem jut elmenni otthonról, kimozdulni vagy mást csinálni csak a játék. 17 évesen szerintem nem ez lenne az első dolog...
2010. márc. 30. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!