Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti, hogy viszonyultok a szőrös férfitesthez?
Figyelt kérdés
Az intim zóna is érdekel, de inkább a mellkas szőrzetre, és a bajusz, szakállra vagyok kíváncsi.2016. febr. 15. 00:45
11/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a szakáll-szőrös mellkas kombó, szerencsére meg is találtam a nekem való "medvét" :)
Fanszőr is tök rendben van, csak legyen karbantartva és visszavágva, a dszungel annyira nem szexi.
27/N
12/14 Sunshinedoll válasza:
Engem nem igazán érdekel, mi szőrös mennyire meg mi nem.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 15. 16:41
14/14 anonim válasza:
Engem sose zavart, sőt. Sokszor inkább találom természetellenesnek a teljesen csupasz férfitestet, mint izgatónak. A barátomnak is szőrös a mellkasa, a hasa... Egyedül a hónaljrészt szokta leborotválni, mert az zavarja őt, meg a fanszőrzetete is max 1-2 centis szokott lenni, ez pedig inkább rám való tekintettel. Az arccal kapcsolatban pedig ha szakálla lenne, azt se bánnám, egyedül a bajusz taszított mindig is, azt semmiféleképpen sem tudnám tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!