Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kalandos komolytalan pasik vonzanak annak ellenére, hogy 18 éves koromhoz képest kora vén vagyok?
A kora vénség nem azt jelenti, hogy nem járok el bulizni, mert szoktam bulizni, de én vagyok az minden baráti társoságomban, akire mindig lehet számítani, mert úgyis kiszedek mindenkit a szarból és mindig figyelek mindenkire! A férfiaknak/fiúknak pedig pont az ellentéte vonz az "érzelmes rosszfiúk". Nyilván nem tolvajok meg drgosok, csak a csibészes rosszfiúk.
Hogy lehet ez?
Minden tienéves luvnya azt gondolja magáról, hogy éretteb, mint a korosztálya.
Minden huszonéves luvnya ugy gondolja, hogy okosabb, mint a korosztálya, minden harincas luvnya ugy gondolja, hogy jobban néz ki, mint a koroszálya, es még sorolhatnám.
A nők sosem nőnek fel. 90% uk férfifüggő.
uccsó:
Minden 90 éves luvnya azt gondolja, hogy több foga van és kevesebb ránca, mint a korosztályának.
Sose nőnek fel ezek! Cccc-Cccc! Sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!