Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy esne nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy esne nektek az alábbi dolog, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

” Találni egy srácot, aki gyönyörűnek hív, nem csupán csinosnak, aki felhív, amikor bele vagy esve, aki Veled fekszik a csillagos ég alatt, és a szívverésed hallgatja. Vagy csak azért fennmarad, hogy lássa, ahogy alszol. Várni egy srácra, aki homlokon csókol, aki még akkor is meg akar mutatni a világnak, amikor csapzott vagy. Aki a barátai előtt is fogja a kezed, aki úgy gondolja, hogy smink nélkül gyönyörű vagy. Várni rá, aki mindig emlékeztet arra, hogy milyen szerencsés hogy vagy neki, Várni az egyre, aki a barátaihoz fordul, és azt mondja: ’Igen, ő az!’

Furcsamód sok csaj elvileg így van ezzel a dologgal, ami a fenti idézetben/szövegben van.

Én is ilyesmi vagyok... mármint nem egy érzéketlen ember.DE nem vagyok 1 nyálgép!!

Több lány ismerősöm szerint jól is nézek ki... (szerintem ezt nem csak úgy mondják, mivel akkor néhány csaj nem "nézegetne" az utcán)

Azon a gondolaton voltam/vagyok hogy nem a kapcsolatok mennyisége hanem a minősége számít.(eddig 2 kpcsolatom volt, holott egyik sem tartott tovább 1 hónapnál.)

Első baránőm megcsalt, mivel már "nem úgy érez irántam"...osztálytásrammal, és ő egyben "haverom" is volt.Mikor megkérdeztem tőle h. miért valami oylasmit válaszolt, hogy "Neem tudom... mindíg is vonzottak az ilyen kis pimasz srácok, de téged szeretlek...".Ekkor szakítottunk, aztán meg ott sírt nekem, hogy nem szeretneszakítani, mert tudja hogy "nagy dolgot veszít"..hát köszönöm szépen, akkor minek csalt meg?!

kb 3 hónapja lett vége a 2. kapcsolatomnak, mondjuk ő távol volt, és azért..(távkapcs. volt, de kb sajnos csak havonta tudtunk volna találkozni.)Úgy volt, hogy szeret.. mondjuk ebben nem hazudott.. tudom.Hogy honnan abba ne menjünk bele.

De szakítottunk, és láttam hogy MyVipen képkommentárokban egy srác célozgatott rá, hogy majd valaki meg fogja dugni.. erre visszaír a csaj: aha.. majd te:P

Kezdek egyre inkább mostmár ebben hinni: "segíts magadon , Isten is megsegít!!" Tehát... Nem kell komoly kapcsolat... kipróbálom már én is hogy miylen játszani a csajokkal.. elérni azt, hogy belém szeretnek, aztán meg csak arra használnám őket... akáregyzserre többet is.Nem biztos hogy sikerülne, dehát meg kell próbálni.XD

Az lenne a kérdésem hozzátok, lányok, hogy hogyan érintene titeket ez a dolog?...

Miért van az hogy a kis anorexiás plázaboyok nem szenvednek csajok miatt, akik meg "megérdemelnék", azok mg igen??Hát de nincs mit tenni, kezdem azt hinni hogy a csajoknak EZ kell, bármennyire is tagadják.

U.I: jöhetnek azok a válaszok is, hogy iylen meg oylan bunkó lennék, de a kérdésemre is válaszoljatok... köszi

kort is légyszi.. köszi!

17/F

2010. márc. 30. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok: amúgy ezt az idézetet én is nagyon szeretem!! :P
2010. márc. 30. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:

ma 17:52 vagyok!

Egyetértek az utolsóval.

Nem tudhatod,hogy ki lesz a Nagy Ő,lehet,hogyha ilyenné válnál tönkretennéd a kapcsolatodat azzal aki igazán szeretsz.De csak később jönnél rá erre.

Nem éri meg!

2010. márc. 30. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:

homo ludens, a játszó ember :) játszani jó, és Te most abban a korban is vagy, amikor még nem a családalapítás meg a lekötöttség a legfőbb vágyad :P tedd, amíg teheted, ez nagyon jó időszak. még csalódni is jó, meg újra szerelmesnek lenni még jobb :) lazán, lazán, csak lazán!!!

egy 28 éves, férjezett hozzád képest vénasszony :):P

2010. márc. 30. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Az első idézet nem tetszett. Én nem szeretném, hogy a fiú egy papucs legyen, és hasra essen előttem. Csodáljon, meg szeressen, tényleg. Szép dolgok ezek. :)

Amúgy meg most szakított velem a barátom egy hónap után, azért, mert van köztünk másfél év, és én éretlen vagyok hozzá képest... Megfordult a fejemben, hogy jó lenne keresni egy vigaszpasit, aki csodálna, meg szeretne, de aztán nem bírnék tükörbe nézni, hogy én bolondítom ezt a szegény fiút, aztán meg nem akarok tőle semmit.

Amúgy meg nagyon-nagyon kérlek, ne legyél egy b*zi, aki játszik a szerelemmel. :/ Gyerekek, az nem játék...

És hidd el, van benne valami, hogyha ilyeneket teszel, te is ezt fogod visszakapni. :o

2010. ápr. 4. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát boccs lassan 11 óra rövidebb változatt nincs?-,-
2010. ápr. 4. 22:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Jah már megint hülye vagyok én pasi vagyok xDxD sz.t csak csajokhoz szólt a kérdés... mondom én h lassan 11 óra -,-
2010. ápr. 4. 22:43
 17/17 A kérdező kommentje:

Azért ekkora papucs é sem vagyok, csak nem szoktam játszani eddig a nőkkel, és odafilyelek(tem) rájuk.

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!