Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenjogúság van akkor miért gond az, ha egy nő esetleg többet keres, több mindent ért el az életben és sikeresebb a párjánál?
Már egy nő is kereshet annyit, mint egy férfi olyan iskolába járhat és olyan munkát vállalhat, mint a férfiak. Azt vettem észre, hogyha egy nő jobban keres vagy tanultabb akkor vagy a férfi gondolja magát kevésnek és ezért frusztráció tör ki belőle vagy a nő lenézi, mert nem tud úgymond rá felnézni. Egyik sem helyes viselkedés.
Na de miért az ilyen anyagi dolgokból kell nagy ügyeket csináni és mivan, ha 100 vagy esetleg 200ezerrel többet keres a párjánál ez nem tök mindegy? Ha komolyodik a kapcsolat akkor legjobb esetben úgyis közös kasszán lesznek és akkor megszünik a te és én és mi leszünk aztán később fordulhat a kocka és lehet a férfinek lesz jobb állása és jobb keresete.
Abbakéne hagyni az ilyen méregetéseket, hogy ki ért el többet az életben és a valódi értékeket nézni, nem azon versenyezni, hogy ki hordja a gatyát. Már nem a középkorban élünk, ahol a gazdagot a gazdaggal a szegényt a szegénnyel adják össze, az érzéseinkben kéne bízni és csak őt látni az értékeket nem a mögöttes anyagias tartalmakat.
5-ösnek is fura kapcsolatai lehettek eddig...
Jó pár éve élek kapcsolatban, de vitában soha nem merült fel az anyagiak kérdése. Párom se vágta soha a fejemhez, mikor ő jobban keresett nekem meg most, hogy fordult a kocka eszembe sincs ezt érvként használni egy vitában. Ugyanúgy szeretem tisztelem és férfinak látom. Az, hogy nekem most magasabb a fizetésem nem befolyásolja a kapcsolatot érdemben.
Lehet, hogy más is van mögötte, és a férfi pont az "egyenlőségre" játszik. Pl: a csúnya, de jól kereső mérnök/orvos fiú csinos bölcsészlányoknál/tanárnőknél/asszisztenseknél próbálkozik. A férfié a pénz, a nőé külső, ez is egyfajta "egyenlőség", még ha nem is a legideálisabb.
Vagy sok "lúzer" férfi, aki a saját korosztályában nem talál magának párt, ezért 10-15 évvel fiatalabbal kezd, aki csak azt látja, hogy "milyen idős, milyen érett, van munkája/kocsija/lakása".
Van egy barátnőm, nagyon szép lány, kedves, vicces, jól rajzol, 6 évig versenytáncolt. Ráadásul a szülei még gazdagok is. Összejött egy tíz évvel idősebb mérnökkel, nem nézett ki jól, elég félénk volt, de a lányt már verték át "alfák", így úgy gondolta, egy "rendes sráccal" jobban kijönne. Ez egy darabig jól is ment, "apa okos, anya szép", főleg, hogy a lány egy évig otthon volt, hogy újraérettségizzen, a bajok ott kezdődtek, amikor a lányt felvették közgázra, és romlott helyzet, amikor átkerült fizetősről állami támogatottra, mert olyan jól tanult. A pasi hisztis lett, féltékeny, kisajátító, főleg, hogy a lány elkezdett fiúkkal is barátkozni. 7 hónapnyi szenvedés után szakítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!