Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz és férfiatlan dolog lenne?
Ami egyébként a magánügyetek és valószínűleg senki sem tudott volna a dologról, most neked hála az egész ország tudja, hogy mit követtél el!
Hű, micsoda bűn és férfiatlan dolgot merészeltél megtenni! (irónia)
Miért lenne ez úgy őszintén? Buliba készültök, vagy csak egymás szórakozására készülne?
Miért lenne? Jól rajzolsz, segítettél neki. Sok híres férfi "sminkes" van. Mitől gáz ez manapság...?
Gázabb lett volna, ha nekiállsz szívózni, hogy ez gáz meg ilyenek és nem segítesz... Szerintem ez szép dolog volt.
Fel nem foghatom, hogy ebben a tettben mi a rossz, de kimondom: nem gáz.
Szeretem az ilyen 'programokat', néha elfér a hülyeség az arcomon. :)
3. Nem csak szimplán jött neki, egy gondolat hogy ő ilyet akar.:)
Nem is tudom de én úgy gondoltam. Hogy a barátnők csinálnak egymás között ilyet...
Szeretem össze firkálni filccel és tollal is. Csak sajnos egyik sem tartós. Hennát is akart, de ahhoz fogalmam sincs hogyan miként, kell elkészíteni. Így inkább mondtam neki, hogy egy megfelelő szakemberre bízza.
Az férfiatlan-e hogy foglalkozol a csajoddal?
Vagy hogy szépen rajzolsz?
Vagy hogy az arcára?
Egyik sem az, ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!