Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel könnyebb az élet egy csinos nőnek?
Én egy átlagos férfi vagyok. Az életben mindent nekem kellett önállóan elérni. Karriert építeni a semmiből vért izzadtam mire állást találtam keservesen lediplomáztam hogy jobb állásom legyen. Saját erőből mindent az életben. Mert férfi vagyok elvárjám az önállóságot.
Ismerek egy lányt aki csinos. Sose tett semmit az életben, minden elé volt rakva mert ott van Gábor a pénzes pasija és ő a nő neki ez jár. Nekem még egy átlagos szegény barátnő sem jut.
Nem könnyebb. De egyetlen esetből mondjuk elég butaság is általánosítani.
Én csinos nő vagyok, szerencsére okos is, így nem volt keserves a diplomázás (csak fárasztó, mert dolgoztam is, viszont érdekelt, ezért élveztem is), a munkahelyemen meg senkit nem érdekel, hogy nézek ki. Most akkor ez könnyű?
A barátnő egyébként nem "jár" meg "jut" alanyi jogon. Tenni kell érte. Az első egyébként az, hogy az ember ne általánosságban gondolkozzon róla, hanem konkrét személyt találjon.
''Én csinos nő vagyok, szerencsére okos is, ''
:-) :-)
Nyilván....
Egyetlen csinos és okos lányt ismertem életemben, na ő soha nem mondott volna magáról ilyesmit. Sőt nem tartotta magát okosnak (azóta ledoktorált)
Az okos emberek nem magukat tartják okosnak, hanem őket tartják annak mások.
Illetve az okos emberek pont nem tartják okosnak magukat, legfeljebb annyit gondolnak, hogy hogy lehet az, hogy nem vagyok egy zseni, sokmindent nemtudok, az emberek tobsége mégis sokkal hülyébb. (szóval az okos ember inkább értetlenül all az előtt, hogy mennyi hülye veszi körül)
Ennyire lehetsz te okos, kedves csinos lány:-)
Nyilván jobban tudod. De akkor néhány adalék:
Aki okos, annak hidd el, hogy van annyi esze, hogy pontosan tisztában van ezzel. Kivétel lehet esetleg az a tini, akibe a környezete az ellenkezőjét sulykolja. De amikor felnő és kiszakad onnan, ő is rájön.
Ettől még az ember nyilván nem mond ilyet a való életben. Fölösleges is, ebben teljesen igazad van, hiszen észreveszik mások. De ezen az oldalon anonim módon muszáj ezeket a tényeket közölni, mert így lesz kerek a hozzászólás.
Egyébként aki okos és ennek ellenére azt mondja, hogy nem az, az az álszerény. Az én környezetemben nem szeretik az álszerényeket, jogosan. Az ember legyen tisztában magával, az értékeivel és a gyengeségeivel is. Az értékeire legyen büszke, a gyengeségein próbáljon javítani.
Na mindegy, igazából nyilván felesleges is volt ezt leírnom, hiszen a hozzászólásomból egyetlen szó lett kiragadva, amibe minden háttérinformáció nélkül sikerült belekötni. A témára reflektálásom már nem érdekelt. Kár.
#13! Nem volt fölösleges leírnod, - okos gondolatok. Én örültem, hogy olvashattam. :D
Semmi köze a nagyképűséghez, vagy a hazudáshoz, ha valaki tudja magáról, hogy csinos, vagy, ha okos - sőt a bölcsesség jele az is, ha valaki ennek ellenkezőjét tudja.
Én is tudom kívülről szemlélni magam, mint a amásik 8 milliárd ember egyikét. Okos vagyok, az tény.
(hogy mire megyek vele... az mondjuk inkább röhej, de az is tény)
Hát bmeg mennyi okos csaj van itt:-) :-) Kezdek szégyenkezni a két diplomammal...
Es nem irt okosat. Pont azt irta, ami a problema lenyege. Hogy egy feffinek valoban baromi sokat kell meloznia, kulso, es egzisztencia teren is, hoy csinos csaja legyen. Egy csaj meg eleg ha csinos, maris beteheti a segget mar 18 evesen egy magas egzisztenciaba.
Ez lenne a lenyeg kecves 'okos' lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!