Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudunk úgy csókolózni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudunk úgy csókolózni, hogy herpeszem van?

Figyelt kérdés
Egy viszonylag kínos kérdésem lenne. Sosem voltam herpeszes, de egyszer kijött és most újra sajnos. A kérdésem az lenne, hogyha így csókolózom a párommal elkaphatja-e?

2016. febr. 11. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Ne félj, nem lesz gusztusa hozzá.
2016. febr. 11. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
A páromnak volt már, de én sosem kaptam el.
2016. febr. 11. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

a saját érdekedben ne csókolózzatok,és ne is szexeljetek! egy pohárból is tilos inni

elkaphatja,még ha nem is jön ki a száján a herpesz,bekerül a herpesz vírus a szervezetébe!

2016. febr. 11. 22:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem igazán látszik, olyan, mintha csak ki lenne száradva a szám, szóval nem gondolnám, hogy ne lenne hozzám gusztusa.. :)

Második kommentelő, köszönöm!

2016. febr. 11. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Na tegyük rendbe a herpesszel kapcsolatos tévhiteket!

Szinte minden emberhez eljut egyszer...és két féle típus van!

1. van akinél kijön

2. van aki CSAK hordozza!

Én hordozó vagyok...sosem volt herpeszem, 27 éves vagyok és smároltam már pár emberrel. A páromon néha kijön, bár szerencsére alig látható, és nem az a durva nagy gennyes, sebes cucc, így mi nyugodt szívvel csókolózunk akkor is! Neki nem lesz ettől nagyobb baja, nekem meg semmit nem jelent.

Szóval kérdezz rá nyugodtan, hogy neki szokott -e herpesze lenni. Ha igen, akkor inkább ne smacizzatok, mert akkor rögtön rajta is kijön, de ha nem szokott lenni neki (és több fiúval csocsizott már előtted) akkor valószínűleg ő is csak hordozó, így nem jelent rá különösebb veszélyt! :)

Értem én, hogy ez egy kényes téma, de ha huzamosabb ideig együtt jártok, idővel úgy is beszélni kell erről...és ez egy teljesen hétköznapi dolog, nem kell begörcsölni tőle! :)

2016. febr. 11. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki kapja el, mert az nem vírusos. De Neked illik ilyenkor kis elnézést kérj és a herpesz miatt csak 1-2 enyhe puszit adj arcára, ígérve, hogy egy hét múlva bepótoljátok :)
2016. febr. 11. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os! Ne legyél már ennyire sötét!

A herpesz az vírus...olvass utána mielőtt butaságokat írsz!

2016. febr. 12. 00:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. febr. 12. 07:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne fogadd el a 2. hszó válaszát, csak mert az a könnyebb út! Várjatok egy kis időt, elmúlik.
2016. febr. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!