Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha "öt perces...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha "öt perces pasi" lett a párom?

Figyelt kérdés
A barátom sajnos hamar elmegy. Tényleg 5 perc az 5 perc vagy annyi sem. Ez probléma csak velem áll fennt. Eddig beszámolók alapján is sokkal tovább bírta. Ő sem érti a dolgot, azt mondja velem eddig q legjobb a szex. Mit lehet tenni? Nekem ő a második partnerem, neki pedig a 4.
2016. febr. 11. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt csináld amit a #2 mondd!
2016. febr. 11. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Verd vagy szpdle élvezésig! Utána sokkal jobban fogja bírni. Lehet hogy a párod nem maszturbál rendszeresen. Első barátnőmnél én is mindig elmentem ilyen gyorsan. Aztán idővel, de meg tanultam hogyan bírjam sokáig.

Nekem nagy a szexuális igényem. Barátnőmmel heti 3-4x találkozunk itt mindig van szex. Ha szex nem is de orál vagy kézi munka igen. Ebből otthon is hokizom egyet kettőt. Valamikor sokat valamikor keveset, ez változó!

Én azt szoktam csinálni, ha érzem hogy élveznék el, akkor vissza veszek a tempóból. Szóval kicsit lassabban csinálom. Nem mindig abban a pózban csinálom. Mindig változtattok pózt. Ez állttal is kicsit lassabban megyek el! Én a lovagló pózt szoktam alkalmazni, ha már tényleg úgy érzem hogy szét durranok. Mert nekem ez kisebb ingert okozz a frkamba mint pl a kutya póz. Nem arról van szó hogy nem élvezném, mert nincs az a póz amit ne élveznék. De van amit jobban van amit kevésbé. Kutyapózba alig bírom hogy őszinte legyek. Mert imádom a popsit! És ahogy nézzem hogy ki be jár a frkam a pnciba az nagyon izgató. Sokat dob rajta.

Ezekkel a módszerekkel 1 / 1.5 órát bírok a szexben. Átlagosan 1 óra szokott lenni. Minumum 30 perc. És a max volt már 4 óra is. Volt 2 / 2.5 óra is.

Mellesleg ha tartotok egy cigi szünetet, avval is sokkáig lehet bírni.

Nekem ezek váltak be próbáljátok ki!:)

2016. febr. 11. 22:10
 13/13 Fish1 ***** válasza:

Volt ilyen pasim nekem is, de amikor szóltam neki, hogy ez így hosszútávon nem lesz jó, akkor tudott változtatni.

Egy másik meg farokgyűrűt használt, elmondása szerint ez késlelteti az orgazmusát.

2016. febr. 12. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!