Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetetek normális a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetetek normális a párom viselkedése?

Figyelt kérdés
A párommal együtt élünk lassan fél éve.Az elejébe kijelemtette hogy nekem feleslees dolgoznom melette mert jól keres.Az elejébe adott is a pénzből mindig mikor kapta a fizetést.Vagy kitette a pénzt egy dobozkába hogy ha szükségem van valamire ott meg találom.De most már szó nélkül elteszi.És nekem nem ad belőlle.Pedig nem herdáltam a pénzt.Se semmi.
2016. febr. 11. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10-es válaszoló!

Biztos azért nem ír vissza, mert ment a munkaügyi hivatalba. :D

Az lesz ám az érdekes, ha még ez így elhúzódik pár évig, aztán vége lesz a kapcsolatnak.

Se munka, se pénz, se semmi. :) Fel kell adni majd a kiszolgáltatottságot és a kényelmet, lebzselést.

2016. febr. 11. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:
7%
Ó biztos oda ment xD amúgy azaz èrdekes hogy majdnem hogy a párját hibáztatja... Amièrt nem ad. Megáll az eszem. Nem èrtem mièrt nehèz munkát keresni. Nem unatkozna ráadásul saját keresete lenne. Nem szorulna senkire. Dehát ő dolga.
2016. febr. 11. 11:22
 13/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:
0%

Ès te mindent megteszel,amit a "pàrod" mond?

Jôl teszi, hogy nem tart tovâbb.

Még kiìrja ezt a kérdést ide, hogy " de mi az, hogy..."

Be***ok:-):-)

Kérdező, egyébként annyira nagy eget rengető munkàra ne szàmîts, max gyàr, mert ezzel a helyesìrâssal nem jutsz messzire!

2016. febr. 11. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 2-es nagyon jól látja a helyzetet!

Masterthief: attól, hogy otthon vezeti a háztartást valaki, attól még nem lógatja a lábát. Itt a pali akarta ezt a szerepfelosztást, most meg dirigál.

Kérdező!

Ne azon sopánkodj, hogy normális-e a párod viselkedése, hanem minél előbb kezd el önállósodni! Keress munkát, ha úgy nem megy végezz el valami képzést, de kezd el minél előbb, mert ez csak rosszabb lesz!

2016. febr. 11. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!