Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha olyan jelentéktelen munkája lenne a párotoknak amihez konkrétan semmi ész nem kell?
Szerintem ezek a munkák a legnehezebbek. Ezeket nem lehet úgy szeretni, mint amikor egy olyan helyen vagy, ahol van egy kis kihívás, szükség van a kreativitásra, ráadásul senkitől nem kapnak nagyobb megbecsülést.
Szerintem egyébként bizonyos szalagmunkákon kívül minden máshoz kell ész (és a szalagmunkák egy jó részéhez is, arról nem is beszélve, hogy nagyon sok ember nem bírja a monotóniát, brutál lefárasztja az embert), egy ellenőrnek pl kell hogy legyen megfelelő intelligenciája, h kezelni tudja a különböző, időnként elég szélsőséges helyzeteket.
A férjem sokáig dolgozott egy gyárban gép mellett fizikai munkát, becsültem érte, h ennyit dolgozik a céljaiért.
A jelentéktelen munkával nincs baj.
Ám az ellenőr és rokonai más kategória.
Az ilyen munkakörökhöz rendszerint komplexusokkal küzdő, gyakran aberrált vagy agresszív karakterek köthetők, akik a rájuk ruházott hatalom révén igyekeznek kompenzálni problémáikat.
Imádom az ilyen hozzáállást: "jelentéktelen munkája lenne". Ilyen alapon minden fölösleges, még élni is...
Amúgy nem zavarna, mert azt is el kell végezni valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!