Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik ti mit csináltok Valentin napon? Milyen érzés tölt el titeket ezen a nap?
nem vagyok szingli, de mikor az voltam akkor sem érdekelt.
és egy barátnőmmel sem tartottam meg ezt a szar virág és ajándék boltos ünnepet.
ha a média nem hájpolná akkor azt se tudnám melyik napon van.
Valentin nap általában farsangra vagy a nagyböjt kezdetére esik, valamikor ebben az időszakban van a busójárás is, szóval azért ezen kívül is van esemény.
Valentin, illetve Szent Bálint egyébként az epilepsziások védőszentje is valami csodatétel kapcsán, így ezen a napon van az ő világnapjuk is. Ha épp nincs párom, ezek kötik le a figyelmem ebben az időszakban, volt, amikor kimentem a Velencei Karneválra.
Azt, amit mindig.
Semmilyen módon nem hat rám a Valentin-nap.
Mi párkapcsolatban sem tartottuk soha. Számomra ez nem "honos" ünnep. (Olyan, mint pl. a Halloween, azt sem tartom.)
Most lettem szingli, nem rég, és imádom, és nem akarok ezen változtatni sokáig. Szóval ugyanolyan boldog leszek mint a többi napon.
Nem kell senkihez se kötődni, se alkalmazkodni, senkinek elszámolni, nem kell stresszelni, izgulni, se félni...
Rosszul lennék most attól, ha bárki így lenne itt valentinnapon... Túl sok ember van ahhoz a világon, hogy csak egy mellett tartson ki az ember.
20/L
Nem igazán érdekel.
Egy sima vasárnap lesz, elmegyek edzeni egy barátnőmmel mert vasárnaponként érünk rá mindketten, aztán hazajövök, tanulok vagy filmezek, elfoglalom magam.
Ha lenne barátom valami apróságot vennénk, vagy elmennénk valahova, de amúgy nem mániám ez az ünnep.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!