Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvből nem kérdez semmit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvből nem kérdez semmit? Milyen hozzáállás ez?

Figyelt kérdés

Rám írt társkeresőn egy 40 éves férfi. Szeretne megismerni. De hozzátette, ő nem kérdez semmit, nem kíváncsi semmire, ne írogassunk egymásnak semmit, találkozzunk és akkor minden kiderül.

Azt is írta, ez elv nála, elvből nem akar feleslegesen előre megismerni.

32 N

2016. febr. 8. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:

A te döntésed, hogy most meg akarod-e őt ismerni, vagy nem!

Elég felnőtt vagy már ahhoz, hogy eldöntsd, hogy ez most neked imponál vagy nem ezek után!

2016. febr. 8. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon titokzatos!Ha kockáztatni akarsz,akkor csakis egy jónevű helyen találkozz vele,ahol sok az ember.Kizárólag étterem jöhet szóba.
2016. febr. 8. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy egy ilyen "vak" randira hajlandó vagy-e pár órát rászánni az életedből.

Sokan állnak így hozzá, talán "lusták" írogatni. Az tényleg igaz, a személyes találkozáskor dől el minden, de én akkor is hasznosnak találok 4-5 levelet előtte. Viszont ha ő nem akar levelezni, akkor nem.

Gyanúsat nem látok benne, de neked kell tudnod, elfogadod-e ezt a fajta hozzáállást.

2016. febr. 8. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont nem kellene aggodnod.

Az első benyomás a fontos, amikor szemtől szemben ismered meg a másikat a dolgaival egxütt es a személyes kapcsolatra többet ad mint egy virtuális csevegésre.

Ha valakivel el kezdesz beszelni akkor ismeretlenül is kialakul benned egy kép de lehet hogy az nem egyezik mindig a valósággal aztán. Ő téged akar elsőre megismerni és nem egy képzeletet.

Inkább örülj hogy vannak még értelmes férfiak.

2016. febr. 8. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:

En se kerdeztem annak idejen semmit neten. Talalkozni akartam szemelyesen. Termeszetesen belvarosi forgalmas Mcdolnaldsban / mas forgalmas helyen talalkozzatok.

Szerintem igaza van, h eloben akar beszelgetni.

N

2016. febr. 8. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Részben igaza van, de ha komoly kapcsolatra keres az ember társat, akkor azért vannak dolgok amiket leírni emailben 10 perc, és ha nem passzoltok akkor nem kell pénzt és időt vesztegetni arra hogy mindez személyesen derüljön ki. A másik végletnek sincs értelme, de alap dolgokat szerintem érdemes tisztázni (családi állapot, gyerekek vannak-e, tervez-e, vallás, dohányzik-e, stb).

Persze lehet az is hogy annyira igénytelen hogy már bárkivel összejönne.

2016. febr. 8. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem akarnék így találkozni... ő intézheti így az ismerkedéseit, de ha VELEM szeretne ismerkedni, akkor vegye figyelembe az én szempontjaimat is. Egy nőnek rengeteg megkeresése van társkeresőn, és valami előszűrőt muszáj beiktatni, különben napi 24 órában randizhatnánk.

Az esetek 90%-ában bizony ki szokott derülni az előzetes levelezés alapján, hogy annyira távol áll egymástól az értékrendünk, életszemléletünk, mint Makó Jeruzsálemtől, és ebben az esetben totál felesleges erőltetni. Én csak olyanokkal találkoztam, akikkel valamilyen "alap" közös hullámhossz megvolt. Ez nem azt jelenti, hogy hetekig, hónapokig kellene levelezgetni, de azért néhány levélváltás nekem szükséges ahhoz, hogy el tudjam dönteni, van-e értelme találkozni, vagy sem.

Ha valaki nem kíváncsi arra egyáltalán, hogy ki vagyok, mi vagyok, hogyan gondolkodom, milyen az életem, akkor azt feltételezem, hogy kép alapján kiválasztott, mint egy darab húst. Volt ilyen esetem: egy kimondottan vonzó pasival ismerkedtem, közölte, hogy ő nem akar levelezgetni, találkozzunk, mert én neki bejövök és neki ez elég... akkor elgondolkodtam, hogy oké, de hol vagyok ebben a történetben én? Hogy én mit szeretnék, az nem számít? Nem találkoztam vele, és nem bántam meg.

2016. febr. 8. 13:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt írta, hogy bejövök neki, tetszek, és neki ennyi elég...
2016. febr. 8. 13:49
 9/9 omba ***** válasza:
Egy egy munkásőr szlogen volt: "nem kérdez, nem csodálkozik, és nem fizet" - én nem ismerkednék olyannal, akinek ilyen "elvei" vannak, - szerintem szimplán üresfejű, kommunikációképtelen alak.
2016. febr. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!