Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nincs mas ferfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs mas ferfi, hogy lehet elfelejteni valakit?

Figyelt kérdés
Sokaig hitegetett, hogy nem vagyok szamara kozombos, eljottem egyetemre, azota pedig mar baratnoje van. Hogyan dolgozzam ezt fel. Mit csinaljak, hogy konnyebb legyen, ha mindenrol o jut eszembe?
2016. febr. 7. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Fura. Egyszer egy 16 körüli lánnyal cseteltem, de elég dagadt volt és így aztán hanyagoltam. Ő meg tapadt még évekig, keresett mindenféle felületen. Aztán felvették az orvosira is a szülővárosomba és még akkor is.

Kb. 4 évig keresett folyamatosan, de soha nem válaszoltam neki.

2016. febr. 7. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Szia !

A képlet egyszerű:szeress engem vadul.

Dobd le a súlyokat magadról,a ruhákat majd később,de nem sokkal később.

Hallgasd a jávorszarvasok párzási bőgését,közben pedig írd fel egy cetlire perzsa nyelven az óhajodat.Mindezek után dobd a tűzre és áld a fényességes szent tehenet.

2016. febr. 7. 20:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Fantasztikus, de most nem errol van szo... Ez rajtam nem segit.
2016. febr. 7. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom, hogy ne kövesd az ő példáját.

Egy exem mondta volt, hogy a legjobb búfelejtő egy másik pasi...

Ha nincs neked, akkor szerezz(gondolom nem esik nehezedre kidobni a melleket szombat este), vagy próbáld meg elfoglalni magad.

2016. febr. 7. 20:31
 5/7 ugyisittvagyok válasza:
hogyne lenne más férfi??? van elég.semmi értelme búslakodni,felejtsd el ,ronda vagy és öreg ?
2016. febr. 7. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok se ronda, se oreg... De akkor is, hiaba van sok ferfi, valahogy nem megy
2016. febr. 7. 20:37
 7/7 anonim válasza:
Ugyanebbe a csapdába estem mint te, a lány szakított de azt igérte miutan rendezodik a szituja mindennel ismét randizna velem. Nem tette elfelejtettuk egymast csak az a gond hogy nekem minden 2. Gondolatom ő. Nem tudsz mit tenni ez ellen hagyd hogy az idő begyógyítsa sebeid és gondolj arra mit tett veled és hogy ezt simán mással is megtenné. Nem túl jó párválasztás:). Kitartás!
2016. febr. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!