Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi egyedülálló 30-40 közötti férfi?
Mert a legtöbb nő még mindig a mesebeli herceget várja, és sok gazdag meg jóképű fazonra azt hiszi, hogy az, az is, és mindig koppannak aztán próbálják elhitetni magukkal hogy nekik normális férfi kell, de valójában nem.
Félreértés ne essék ha jóképűnek születtem volna én is minden nővel csak szexeltem volna akivel csak lehetett volna.
De a nők 30 év felett már kevésbé válogathatnak, ott már ők szorulnak vissza-.
Biztosan nem szivat.
Én abban látom az okát, hogy sok ember begubózik a tv, internet, facebook elé. Nincsenek kapcsolataik, baráti körük, ezért nem is nagyon ismernek meg új embereket. Odamenni az utcán valakihez ismerkedni, meg tudjuk hogy annyira nem szokott bejönni. Régen sokkal több közös programot csináltak az emberek mint most.
15 ös:
A 13 vagyok. Nem tudom mik a lehetőségeid, te tudod milyen irányba tudsz elindulni kapcsolatok terén.
Elmondom én hogyan csináltam/csinálnám:
Neked kell nyitni emberek felé, programot szervezni, ne várd hogy majd más fog.
Fel kell keresni a régi haverokat és újra találkozgatni velük.
Én konkrétan egy hobbihoz kapcsolódó gagyi facebook oldalon írtam ki hogy az adott hobbi űzéséhez keresek embereket.
Most meg elkezdtem régi ismerősökkel, kollégákkal járni síelni( igaz én nem otthon élek),de bármilyen hobbiba belefoghatsz ami kicsit is érdekel. Biciklizés,túrázás,geocaching,paintball,motorozás, mittudom én annyi érdekes dolgot lehet csinálni. Itt ez a paintball példának, leszervezed hogy a délelőttös műszak a délutános emberek ellen 5-5 fő ,vagy tudom is én ilyesmik. Tuti jó móka lenne , mikor vége van be lehet ülni valahova , vagy ami nektek jólesik és megfizethető. Aztán majd alakulnak a dolgok elindulnak több irányban...
5 év együttélés majd az eljegyzés után a bnőm elhagyott egy olyanért, aki 2 hónapra rá eltörte az állkapcsát és 3 bordáját.
Ezek után szenvedjen a nőkért az aki akar, nekem 1ik se kell!
Szeretnék még kérdezni pàrat!:)
Nektek mennyire fontos a nő külseje?:)
Àltalàban fiatalabb lànyokat szeretitek?:3
Utolsó: nagyon sajnàlom de azért ne add fel!!
Nem szabad feladni!!
Szeretem ha a lány fiatalabb pár évvel igen.
Mindig is fiatalabb barátnőm volt kivétel az első szakközép suliban. Mert ott ő is 18 volt.
Most ugyan 31 vagyok de természetesen fiatalabbat igen, de olyat keresek aki már nem tanul, dolgozik egy ideje van állandó keresete. Szóval aki már túl van egy kicsit azon, hogy fogalmam sincs mit akarok.
Igen természetesen nézem a külsőt is, ahogyan szerintem mindenki más, az meg h kinek mi a gyönyörű az meg mindenkinél egyedi.
Kell, hogy tetsszen, hogy vonzódjak hozzá, és csak az számít, hogy amikor reggel mellettem felébred, akkor hogyan néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!