Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt elmondani? Ez most akkor megcsalás, vagy nem?
Ez már a szexuális erőszak határa.
Ez így ebben a formában nem megcsalás,mert ellenedre volt,ami történt.
Szerintem mond el a barátodnak, ha mástól tudja meg,az rosszabb,és nem lenne baj,ha a te verziódat hallaná először, mert utólag csak magyarázkodásnak fog tűnni neki.
Megint összebalhéznak?
Arra e nélkül is találhatnak okot,xar ügy.
Aha...hát ne is haragudj, de tök érthető, hogy a barátod idegbeteg melletted! Átmész az exed lakásába és ott bájcsevegsz vele és a családjával?! Szerinted ezt ki képes tolerálni?! Az oké, hogy ha két ember szakít és megbeszélik, hogy jóban maradnak, de az, hogy átmenj és ott legyél vele meg a családjával...hát komolyan nem értem mit gondoltál...
Főleg, hogy tudtad, hogy már többször összeverekedtek, nyilván azt is tudtad, h az exed továbbra is téged akar...és ennek ellenére átmész hozzájuk?
"Múltkor a barátomnak felszakadt a szája és bevérzett a hasfala, nagyon fájt, hogy miattam szenved, nem akarom még egyszer így látni. Mit csináljak?"
Talán ne járkálj a volt hapsid lakására semmilyen okból kifolyólag!
Sajnálom a párod, hogy erőfeszítéseket tesz egy olyan nőért, aki nem is érdemli meg.
(azt meg már csak zárójelben jegyezném meg, hogy az is érdekes, hogy a két srác korábban egymás legjobb barátja volt...gondolom abban is jócskán van szereped, hogy manapság haverkodás helyett inkább péppé verik egymást)
Ennyit erről...ennyit rólad!
Nem szeretnélek megbántani, de úgy tűnik, mintha te keresnéd a bajt, szinte érthetetlen, hogy miért vagy még mindig kapcsolatban a volt barátod családjával. Egyszerűen ne találkozz velük, és nem kerülsz ilyen helyzetbe.
Ez nagyon degradáló a mostani barátodra nézve.
Én semmiképpen sem mondanám el, és nem keresném a volt barátom családjának a társaságát.
Már ne is haragudj, de hogy jut mégis ilyesmi eszedbe?
A barátod összeverekedik az exeddel, tré a helyzet, de te nehogy megszakítanád a kapcsolatot ezzel a fa#zfejjel(ex),még ott jópofizol vele.
Nem vagy semmi...
Szerintem szakítanod kellene a barátoddal,és vissza menned az exedhez, egymáshoz valók vagytok.
Szánalmas vagy.
Végiggondolva a történetet, az a "vicces",hogy az exed még a leginkább sajnálható a történetben... bár nem tudunk pontosan részleteket.
Legjobb barátok,a jelenlegi barátod lecsap az exed kezéről, gondolom rajtad vesztek össze.
A barátod egy gyökér, te meg egy pitsa vagy.
Exed szerencsétlen meg próbál visszaszerezni, majd csak leesik neki,ez a hajó már elment.
Tudod mit?
Inkább ne menj vissza hozzá, jobbat tenné vele neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!