Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van így, ha közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van így, ha közben minden nő tagadja?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy ha ugyan az a ruha van rajtam,de nincs drága óra és nem látják a kocsim nem állnak szóba velem a nők sőt sokan kinevetnek vagy lesajnáló szöveggel elküldenek,de amikor meglátják az órát vagy/és a kocsit vagy megtudják,hogy hol és mit dolgozom egyből kedvesek?

Pedig ugye nem számít a pénz és a belső értékek a fontosak.

2016. febr. 5. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért nem vesznek észre, mert nulla személyiséged/egyéniséged van. Tehát,ha mackóban vagy,akkor csak egy mackós tróger vagy, drága órában meg kocsival is ugyanaz vagy,csak jobban észrevesznek.
2016. febr. 5. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Le lettem pontozva azért mert olyan nőt keresek mint én?Azért mert jó munkám van,van kocsim,házam már be kéne érnem egy olyan nővel akinek se munkája se semmije?Felőlem lehet kó alakja,nem azzal fog meg.A párom is megvan mindene...
2016. febr. 5. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Tibcsi, igazad van, jobb, ha a nő is rendelkezik saját egzisztenciával, mivel akkor simán faképnél tudja hagyni az ilyen bunkót, mint te:)Bocs, de magadat minősítetted az írásaiddal.
2016. febr. 5. 15:36
 14/16 Titusztitusz ***** válasza:
Ne aggódj, nem a nőkkel van problémád úgy ÁLLTALÁBAN, hanem azzal, hogy NEM JÓ KATEGÓRIÁBAN KERESGÉLSZ örökösen...Mondjuk vannak valóban olyan nők is, amikröl értekeztél a bevezetőben, de azért akadnak más jellegüek is...Nos...Keresd az olyan hölgyek társaságát MINDIG, akik nem a "pénzre-menő cuccokra" buknak...Máskülönben NAGYON RÁ FOGOL FARAGNI hosszútávon mindig...(Ezt vedd baráti jótanácsnak...)
2016. febr. 5. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért vagyok bunkó mert elvárom a másik nemtől azt amit saját magamtól?Ez nem bunkóság.
2016. febr. 5. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Hetente legalább egy ilyen kérdés kerül kiírásra. Ilyenkor szeretem arra biztatni a kérdezőt, hogy a jó édes anyukáját kérdezze már meg, hogy ő vajon miért szeretett bele apuciba? Neki vajon volt toronyórája aranylánccal? Vagy 15 méteres limuzinnal érkezett az első randira?

Kapjatok már a fejetekhez! Ha nem tudtok úszni, arról nem a víz tehet.

2016. febr. 6. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!