Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy nyerő ideális profilkép netes társkeresőre?
A profilképen barátságos arc, széles mosoly, egy kicsit látszódjon az alkatod is, ne csak a fejed nagytotálban.
NEM szelfi, csak van olyan ismerősöd, aki hajlandó rólad képet lőni.
Nekem a műtermi képektől is herótom volt, az már túl sok.
A legjobb, ahol valami ki is derült a pasiról, pl. van nála egy gitár, vagy épp hegymászás közben készült. De ez CSAK akkor jó, ha tényleg jellemző rád. Egyébként akár egy kávéház teraszán is lőhettek képet, ha te oda szeretsz járni. Olyan ruhában, amiben első randira is mennél, tehát ha amúgy nem hordasz öltönyt, akkor ne olyat tegyél ki, de ne is melegítőben meg trikóban legyél.
Arcszőrt akkor hagyj, ha amúgy is többször vagy borostás, nem erősséged a frissen borotvált arc.
Az tiszta cink, mikor az egzotikus nyaraláson készült képeket, autóval pózolós, meg az aranyóra igazítós képet valaki felteszi. Az csak villogni akar.
Akinek a profilod bejön, az megnézi a többi képet is, úgyhogy egészalakos legyen, arcodról több irányból, mosolygós (ahol a fogad látszik), de a félmeztelen, fetrengős, meg hasonló az nagyon ciki.
Nekem fontos, hogy látszódjon a másik szeme, úgyhogy olyan kép legyen, ami elég közeli, és a napszemüveg teljes mértékben felejtős.
A sapkás képek se előnyösek, profilképnek ne ilyet tegyél ki.
Bulifotók, haverokkal csoportkép, amin még félig rajta van az excsajod, félmeztelen szelfik, standon feszítős fecske gatyás, pózolós képek, képek az eskövődről: ezek ultra gáz kategóriásak, semmilyen formában NE legyen fent. És sokan mégis felteszik...
Ami még bukó:
Hal.. hallal pózoló pecás pasik. Ezt profilképnek még akkor se, ha a peca az életed, sőt akkor főleg ne, csak az adatlapon említsd meg.
Kutya: ha a kutya nagyon cuki, akkor miatta fogsz kapni igeneket, nem magad miatt.
De ha magadból indulsz ki kedves utolsó, azt is megértem.
Ezen kivül köszönöm a hasznos válaszolóknak, van bennük sok igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!