Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!A szokásos kérdés,gondolom,hogy már unalmas...de... már nem tudom mi van...

Kb március elején feküdtem le a barátommal... azóta 4x voltunk együtt,de mindannyiszor védekeztünk,és tapasztalt is,tehát nem egy "kezdővel" voltam...

A problémám az,hogy több mint egy hete nem jött meg a menstruációm... én úgy érzem nem vagyok terhes...de még is aggódom... :$ Ti mit gondoltok lehetséges lenne? :O

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2010. márc. 29. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel védekeztetek? Az idegességtől is késhet.Tesztet csináltál?
2010. márc. 29. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Gumival... és nem,tesztet nem csináltam...
2010. márc. 29. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
nem hiszem h terhes vagy.csinálj tesztet és ne idegeskedj!ha egy hetet késik az még nem a világ vége....
2010. márc. 29. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Terhes vagy! És ikrek lesznek!
2010. márc. 29. 16:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:P és fiú lesz mindkettő v lány? Vagy vegyesfelvágott?! :D Micsoda egy jós vagy! :D
2010. márc. 29. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:
terhes vagy :/
2010. márc. 29. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
terhes vagy:)
2010. márc. 29. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy terhes. Nekem is csúszott most egy kicsit, pedig nekem párom sincs :):) Nyugalom, a semmitől nem lehet teherbe esni :)
2010. márc. 29. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
TERHES VAGY!!! Egypetéjű abból is dupla :D
2010. márc. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!