Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általában a nők az exeikkel nem igazán szeretnek szóba állni?

Figyelt kérdés
Ha lebőg egy kapcsolat akkor pl,rá egy évre irkor neki a fb-on és olyan közönyös,de nem szemtelenül válaszolgat? De ezt tapasztaltam több barátnőmnél is,miért nem lehet egy kapcsolat után barátság? Vagy csak a nők hibája ez?
2016. febr. 4. 10:08
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azzal visza akar ha utcán összefuttok és beszéltek pár szót? Szerintem SZÁMÜZETÉSBEN pár nő benne lenne.
2016. febr. 4. 10:59
 22/31 A kérdező kommentje:
20-as a szakitás anyit jelent,hogy megszünik köztetek a szexualitás ez a szerelem,de azért az emberség is?
2016. febr. 4. 11:00
 23/31 anonim ***** válasza:
De mi a s,,zarnak beszélnék már vele,ha nincs miről???
2016. febr. 4. 11:05
 24/31 A kérdező kommentje:
Semmiről,mivel nincs haszon belőle ez igaz!
2016. febr. 4. 11:08
 25/31 anonim ***** válasza:

Belolem a kapcsolat soran se volt haszna senkinek. :D Milyen haszon lenne egyebkent? Egy penisz minden testnyilasaba, vagy anyagi??

Sztem is vannak nok, es FERFIAK IS!!, akik nem akarnak utana baratkozni, de mert sztem ez olyan, mint amikor keresel 200 ezret, majd visszaveszik azt 150-re, azt mar nem sokan tudnak elfogadni, bezzeg ha minel magasabb szintre er a dolog, an(n:P)al jobb a dolog. Na, ehhez tudnam hasonlitani az egeszet, egy visszalepesnek fogja fel sok ember ezt, en ezt gyanitom.

2016. febr. 4. 11:41
 26/31 A kérdező kommentje:
Lehet! De ez inkább a nőkre jelemző,eltudom képzelni milyen kinokat élnek át ha pl van gyerek és kötelezőleg találkozni kell az exel. JAJ!
2016. febr. 4. 12:17
 27/31 anonim ***** válasza:

Én most összetenném a kezem, ha a gyerekeim apja egy normális baráti viszonyt lenne képes folytatni velem, de azt kell mondjam (van elég ismerős), hogy olyan szintű a sértettség, ha a nő hagyja ott a pasit, amit szerintem egy életen át nem tudnak megemészteni, annak ellenére hogy már neki is van párja. Én elvagyok, de lehetne másképp is, már csak a gyerekek miatt is.

(ja és nem megcsaltam, ő tekintgetett ki folyton, amit 13 év után meguntam és hát zokon vette a lelkem :-D )

2016. febr. 4. 12:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy barátom főiskolán, egy évfolyamra jártunk és egy szakra is. Az egyik feladathoz kaptam kölcsön egy könyvet tőle, de hamarosan, még mielőtt a könyvet visszaadhattam volna neki, lelépett egy másik csajjal, és azóta nem áll velem szóba, még a könyve miatt sem volt hajlandó reagálni a megkeresésemre, így az anyukájával kellett felvennem a kapcsolatot, hogy mégis hova küldhetném vissza azt a könyvet, mert nem áll szándékomban megtartani, én minden kölcsön kapott könyvet visszaadok az eredeti tulajdonosának.
2016. febr. 4. 12:44
 29/31 anonim ***** válasza:

Az egyik exem még mind a mai napig haragszik rám amiért szakítottam vele. Miért? Mert le se sza.rta a fejem, mindig az exéhez hasonlítgatott, minden nap azzal a csajjal msn-ezett, titokban találkozgattak és elment vásárolni neki, megtudtam titokban kibeszélnek, hát kidobtam úgy hogy az anyja pont ott volt és felemeltem a hangom milyen ember a kisfiacskája hogy ilyeneket csinál? Utána fél éven át tepert utánam, nem kellett már nekem, össze jött egy nála 20 évvel fiatalabb tini lánnyal, akivel 5 évig voltak együtt. Mikor szétmentek az a csaj rám írt, hogy az 5 év alatt én voltam a téma, a szemét göré.ny ex nő, akitől mindenki fél, retteg.

Hát no comment... és legyünk barátok?

2016. febr. 4. 12:49
 30/31 A kérdező kommentje:
Na,jó ne a szélsőséges eseteket nézzük ott megérthető a távolságtartás,de nálunk még szex sem volt.
2016. febr. 4. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!