Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában ti mire mentek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában ti mire mentek egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mert hogyha jól tudom azért akadnak más-más fajta emberek akiknek csak azért kell egy nő , hogy jól megkúr... körülbelül és ezért vagy pedig akadnak olyan fajta emberek akiknek csak azért kell egy nő , hogy tudjanak kit szeretni és persze ezért néha-néha meg hozzá bújni akkor valaki meg csak azért akar egy nőt , hogy persze legyen egy normális kapcsolata aztán kész meg persze itt azért akadnak olyanok akik csak arra mennek , hogy hogyan néz ki a nő mert a külsőt nézik meg minden , hogy mégis hogyan néz ki a csaj mert valakinek a külső számít akkor valakinek meg csak a belső számít akkor valakinek meg persze mindkettő számít meg az , hogy egy nő / illetve csaj csak sze**re kell nekünk akkor azért az már fel ér egy normális laza kapcsolatra mert hát azért hogyha az ember le is fekszik valakivel akkor ott már azért beszélgetnek is valamiről némileg nem gondoljátok és itt arra is célzok , hogy ha már valakinek csak sz e xre kell egy csaj akkor az ott már simán fel ér egy normális kapcsolatra nem .. ? Vagy ti akkor ezzel mégis hogy vagytok ? És hát előre is köszi a válaszokat ..
2016. febr. 3. 16:41
 1/7 anonim válasza:

Kapcsolat = tartós/tartósabb dolog. Ugye?

Nos én pasiként szeretnék már régóta tartós kapcsolatot,de sajna a nő nem fogadnak el és sajna túl őszinte vagyok. :(

Nem akarok soha gyereket,sem feleséget ez sajna a nők jelentős részét kizárja,mert sajna sokan (ha nem is az elején)lelépnek,mert rájönnek,hogy komolyan gondolom és a kedvükért sem fogok megváltozni.

39/F

2016. febr. 3. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
tönkre
2016. febr. 3. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja tönkre :)

Egyébként meg nem, nálam nem. Nálam ha valakivel csak szex kapcsolatot akarok annak 2 oka van:

1. nem lennék képes vele élni, összeköltözni és elviselni a rigojáit, a mindennapjait, a problémáit, az életvitelét, ideig óráig nincs semmi gond mert tudom h hazamegyek és no problémo.

2. nem vágyom párkapcsolatra, egyáltalán nem vágyom rá, jó nekem időnként egyedül lenni, és nincs szükségem másra szexen kívül, hiába is klappol mindenben a csaj.

2016. febr. 3. 18:33
 4/7 anonim válasza:

Hát ez nézőpont kérdése.

Én személy szerint nem kergetek álmokat a "tökéletes" csajról mert senki sem tökéletes.

Ehelyett inkább arra ügyelek hogy úgy szeressem ahogy van.

Tehát nekem nem csak a teste kell és nem is csak a lelke hanem úgy ahogy van az egész nőszemély.

Egyépként bármelyik csajjal lehet egy jót keffenteni de az még nem jelent kapcsolatot.

Mert ha igazán szerelmes vagy akkor nem az lesz az első hogy elkapod mint csődör a kancát.

Hanem inkább megismered ,megszereted Pl.: a mosolyát, hangját, a csillogó szemeit az észjárását, stílusát.

Ezek apró dolgok de fontosak, és persze elön a pillanat hogy a teljes ruházat vadul a földre kerül meg tömkre megy az ágyban a rugó de az már csak a hab a tortán.

Remélem választ adtam a kérdésedre😊

2016. febr. 3. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy nagybetűs Társ kell, aki jól ismer engem, és akit jól ismerek én. Akivel együtt tervezhetjük a jövőt sok ambícióval. Aki egyben a legjobb barátom is.

Csak ez játszik, a laza dolgok nem.

24/F

2016. febr. 3. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:
mert én most ezzel jelenleg úgy vagyok , hogy néha azért nem lenne rossz hozzá bújni valakihez kicsit átölelni / hozzábújni csókolgatni , puszilgatni az arcát aztán körülbelül ennyi meg persze azért a másik is de viszont az , hogy állandóan sülve főve nem tudom az se biztos , hogy az meg annyira k** jó lenne mert azért meg két ember között meg kell , hogy legyen egy táv , hogy érezzük azt , hogy ki mikor hiányzik egymásnak hogy azért érezzük a kapcsolatunk egyensúlyát , hogyha értitek azt , hogy miről lenne itt szó .. mert mondom én néhol azért úgy vagyok vele , hogy nem lenne rossz valakit szeretni ..
2016. febr. 4. 08:03
 7/7 anonim válasza:

Ezzel kb én is így vagyok de én nem keresek senkit sem, hisz úgy is megtalálom azt az egyet akit nekem szántak.

Még ugyan nem tudom hogy ki ő de már várom hogy rátaláljak.

20F

2016. febr. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!