Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában ti mire mentek egy kapcsolatban?
Kapcsolat = tartós/tartósabb dolog. Ugye?
Nos én pasiként szeretnék már régóta tartós kapcsolatot,de sajna a nő nem fogadnak el és sajna túl őszinte vagyok. :(
Nem akarok soha gyereket,sem feleséget ez sajna a nők jelentős részét kizárja,mert sajna sokan (ha nem is az elején)lelépnek,mert rájönnek,hogy komolyan gondolom és a kedvükért sem fogok megváltozni.
39/F
Ja tönkre :)
Egyébként meg nem, nálam nem. Nálam ha valakivel csak szex kapcsolatot akarok annak 2 oka van:
1. nem lennék képes vele élni, összeköltözni és elviselni a rigojáit, a mindennapjait, a problémáit, az életvitelét, ideig óráig nincs semmi gond mert tudom h hazamegyek és no problémo.
2. nem vágyom párkapcsolatra, egyáltalán nem vágyom rá, jó nekem időnként egyedül lenni, és nincs szükségem másra szexen kívül, hiába is klappol mindenben a csaj.
Hát ez nézőpont kérdése.
Én személy szerint nem kergetek álmokat a "tökéletes" csajról mert senki sem tökéletes.
Ehelyett inkább arra ügyelek hogy úgy szeressem ahogy van.
Tehát nekem nem csak a teste kell és nem is csak a lelke hanem úgy ahogy van az egész nőszemély.
Egyépként bármelyik csajjal lehet egy jót keffenteni de az még nem jelent kapcsolatot.
Mert ha igazán szerelmes vagy akkor nem az lesz az első hogy elkapod mint csődör a kancát.
Hanem inkább megismered ,megszereted Pl.: a mosolyát, hangját, a csillogó szemeit az észjárását, stílusát.
Ezek apró dolgok de fontosak, és persze elön a pillanat hogy a teljes ruházat vadul a földre kerül meg tömkre megy az ágyban a rugó de az már csak a hab a tortán.
Remélem választ adtam a kérdésedre😊
Egy nagybetűs Társ kell, aki jól ismer engem, és akit jól ismerek én. Akivel együtt tervezhetjük a jövőt sok ambícióval. Aki egyben a legjobb barátom is.
Csak ez játszik, a laza dolgok nem.
24/F
Ezzel kb én is így vagyok de én nem keresek senkit sem, hisz úgy is megtalálom azt az egyet akit nekem szántak.
Még ugyan nem tudom hogy ki ő de már várom hogy rátaláljak.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!