Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok hozza, ha a volt parotok azzal allna elo, hogy nem veletlenul csuszott be a kozos gyereketek?
Fiatal egyetemista voltam mikor megismerkedtem a nalam 10 evvel idosebb parommal. Fel ev utan "becsuszott" a baba. Megszakitassal "vedekeztunk", ebben az egy esetben nem tortent megszakitas, elotte se es utana se (8 evig) nem fordult elo ilyen baleset.
En meg nem voltam kesz az anyasagra, de vallaltam a babat. A kapcsolat megromlott, gyermekelhelyezesen tul vagyunk, en kaptam a felugyeleti jogot. Utana bevallotta, hogy annyira tetszett neki a szemelyisegem es a haziassagom, hogy a gyerekkel akart megfogni, magyarul pontosan tudta akkor, hogy mit csinal.
Ha nem lett volna a gyerek mar biztos sokkal hamarabb vege lett volna a kapcsolatnak. Meg most is alig hiszem el, hogy hogyan lehet valaki ennyire aljas.
Van hasonlo sztoritok?
Nem tudom, hogy hasonló-e az én sztorim, mert még így ismeretlenül sem szívesen feketíteném be a volt páromat, de most utólag végiggondolva lehet, hogy neki is voltak hasonló szándékai, ha máskor nem, akkor a legelején. Csak éppen annyi a különbség, hogy nem tartottam meg a babát és ebben már az elejétől kezdve nagyon határozott voltam.
Annyi biztos, hogy nem is próbált meg rávenni, ő is egyből mondta, hogy vetessük el, bár nem olyan határozottan.
Viszont ami gyanús, hogy én nem is emlékszem, mikor foganhatott, olyan észrevétlenül sikerült "nem kiszállnia". Ő viszont tudta, mikor történt. És NEM SZÓLT utána. Ha szól, akkor kiváltom a 72 órásat.
30 éves férfi volt, nem kevés tapasztalattal a háta mögött, tudnia kellett, hogy mit csinál.
Koszonom a valaszokat!
Termeszetesen semmin nem valtoztat a dolog a gyerekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!