Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnatok hozza, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok hozza, ha a volt parotok azzal allna elo, hogy nem veletlenul csuszott be a kozos gyereketek?

Figyelt kérdés

Fiatal egyetemista voltam mikor megismerkedtem a nalam 10 evvel idosebb parommal. Fel ev utan "becsuszott" a baba. Megszakitassal "vedekeztunk", ebben az egy esetben nem tortent megszakitas, elotte se es utana se (8 evig) nem fordult elo ilyen baleset.

En meg nem voltam kesz az anyasagra, de vallaltam a babat. A kapcsolat megromlott, gyermekelhelyezesen tul vagyunk, en kaptam a felugyeleti jogot. Utana bevallotta, hogy annyira tetszett neki a szemelyisegem es a haziassagom, hogy a gyerekkel akart megfogni, magyarul pontosan tudta akkor, hogy mit csinal.

Ha nem lett volna a gyerek mar biztos sokkal hamarabb vege lett volna a kapcsolatnak. Meg most is alig hiszem el, hogy hogyan lehet valaki ennyire aljas.

Van hasonlo sztoritok?

2016. febr. 3. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A majd vigyázok módszer nem védekezés, így velem ilyesmi nem fordulna elő, de ha mégis, akkor nyilván dühös lennék, de kb azt reagálnám, hogy "jól van és?" Nyilván csak azér tmondta el, hogy bántson. Szeretem a gyerekem, bármi is volt az oka, hogy megszületett. Ettől még ha az apjával tönkrement a kapcsolatom, akkor szétmegyünk, arról nem a gyerek tehet. Utólag az, hogy miért is lett már semmin nem változtat. Dühösnek lenni, meg utálkozni lehet, mást meg úgyse tudsz csinálni. Gondolom szereted a gyereket és nem rakod emiatt az utcára vagy adod az apjának.
2016. febr. 3. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hasonló-e az én sztorim, mert még így ismeretlenül sem szívesen feketíteném be a volt páromat, de most utólag végiggondolva lehet, hogy neki is voltak hasonló szándékai, ha máskor nem, akkor a legelején. Csak éppen annyi a különbség, hogy nem tartottam meg a babát és ebben már az elejétől kezdve nagyon határozott voltam.

Annyi biztos, hogy nem is próbált meg rávenni, ő is egyből mondta, hogy vetessük el, bár nem olyan határozottan.

Viszont ami gyanús, hogy én nem is emlékszem, mikor foganhatott, olyan észrevétlenül sikerült "nem kiszállnia". Ő viszont tudta, mikor történt. És NEM SZÓLT utána. Ha szól, akkor kiváltom a 72 órásat.

30 éves férfi volt, nem kevés tapasztalattal a háta mögött, tudnia kellett, hogy mit csinál.

2016. febr. 3. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmit. A megszakításos védekezés nem védekezés, simán lehet hogy nem is pont akkor estél teherbe.
2016. febr. 3. 22:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát ebben az esetben én 100%-ra tudtam volna, hogy direkt. Mondjuk megszakítással sem védekeznék, mert az nem védekezés, előváladéktól is lehet teherbe esni.
2016. febr. 4. 11:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Termeszetesen semmin nem valtoztat a dolog a gyerekkel kapcsolatban.

2016. febr. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!