Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egy fiúval alakulóban lenne a kapcsolatunk de zavarja hogy volt 1 éjszakás kalandom! Hogy kezeljem a fiút?
Neki nem volt előtted kapcsolata?
Szerintem csak kifogása ez a zavar, hogy......
Hat igen, tipikus. Akkor lenne baj ha nem zavarna mert akkor sac per kabe neki is csak szexre kellenel! Az en baratnöm (5 eve vagyunk együtt)összejött egy estere a haverommal, szerencsere csak csok es meg mielött elkezdtünk jarni, de valahogy engem is zavar neha. Ez ilyen ferfi dolog hogy ha mar masnak megvoltal föleg havernek akkor mar nem vagy trofea, bocs a durva kifejezesert sajnos maskepp nem tudom megfogalmazni. Örulj neki hogy zavarja azt jelenti hogy komolyabban gondolkodik a kettötök kapcsolatan.
25/F
"Hat igen, tipikus. Akkor lenne baj ha nem zavarna mert akkor sac per kabe neki is csak szexre kellenel!"
Korodhoz képest rettenetesen éretlen vagy. Mondhatni egy gyökér.
A tegnapi 15:21-nek. Szoval en lennek a gyöker?!?!
Had döntse mar el a kerdezö hogy segit neki a valaszom vagy nem, te pedig a kerdesre valaszolj es ne a valaszokat fikazd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!