Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok errol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés
Kulfolfon elek.. de par honapig haza kelet utaznom ebben az idoben meg ismertem egy lanyt talalkoztam vele stb vegen ossze is jottunk na de! Eza lany elkezdet kavarni az osszes baratomal testveremel s ugy adta elo hogy ok mentek ra stb a fele ruhaim kulfoldon maradt. S nem tudtam valami jol oltozni de akik ismernek tudtak hogy jol allok anyagilag de a lany csovesnek nezett lehet ezert csinalta? Volt egy testverem egyben a legjobb baratom volt neki mondtam el hogy mien rumliba rakot a no o mondta nekem igazadvan hagyd ott stb akkor meg nem lattam at hogy mia helyzet.. visszajottem kulfoldre ra par honapra osszejottek szerintetek megbocsasak az ocsemnek? Vagy vegig ketszinu volt s sose volt igazi testver?! Par honap mulva haza ugrok a lany nagyot fog nezni hogy hoppa mit is veszitet. Ti mit gondoltok errol? Meg bocsajtanatok a testvereteknek?
2016. febr. 1. 21:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Helyes irasert elnezest kerek.. telefonrol irtam..!
2016. febr. 1. 21:51
 2/5 anonim válasza:
Hagyd ezt a lányt !
2016. febr. 1. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet követni, majdnem olvashatatlan.

Szerintem fuss neki még egyszer.

2016. febr. 1. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szakit..

Ha jól sejtem ez ugyan az a kérdés. Hátha ez segít megérteni ezt a kiírást.

2016. febr. 1. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
...és a telefont is hagyd!
2016. febr. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!