Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt férfigyülölő nő?
Miért gyűlölted meg őket?
(kort és indokot kérnék)
Nem azért írtam,mert azt szeretném,hogy szakemberhez küldjenek.Különben meg túltettem ezeken magam.
Azt sem írtam egy szóval sem,hogy utálom a férfiakat.Csak példának hoztam fel,hogy nekem minden okom meglehetne erre,aztán még sem.Jó..van amikor talán,de nem vagyok az általánosítás híve.Az emberiség vegyes.Nagyon nagy ostobaságra vall embereket előitéletekből vagy a nemükből adódóan gyűlölni.
Haha azok a pasik, akik több száz kérdéshez képesek leírni a panaszáradataikat az "alávaló mai nőkről" akik nem érdemlik meg az ő finom férfi lelküket, azok most képesek itt osztani, hogy "lehet, hogy átb...sztak, kihasználtak, megszégyenítettek a férfiak egy életen át, de ummmm ne általánosítsunk, mert kinek jó ez?? Egyébként meg tök öreg vagy, és a te hibád, minek hagytad magad??? Ugh NŐK...."
Csak hogy tisztázzuk: az ilyeneket (okkal) nem bírom elviselni, a többivel viszont nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!