Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viseljem el, hogy a párom elutazgat a munka miatt?

Figyelt kérdés

Én jelenleg még tanulok, és még a szüleimmel élünk, ő viszont már dolgozik egy ideje és a munkahelyével jár, hogy néha el kell utaznia egy hétre a világ bármely pontjára ahova éppen szükséges. Ami igazából nem is arról szól, hogy ott keményen dolgoznak, hanem, hogy kb egy hétig éttermekbe járnak meg felfedezik a várost, iszogatnak a külföldi munkatársaival. Sajnos nálam ez egy nagyon érzékeny pont, elég visszahúzódó csendes típus vagyok, jelenleg már egészen normális, de régebben emiatt elég depressziós voltam, hogy mindig azt láttam más milyen jól érzi magát, nekem meg épp hogy voltak barátaim. Ez örökös probléma a kapcsolatunkban, mert ha elmegy szinte csak arra tudok gondolni hogy neki milyen jó én meg ismét kimaradok mindenből.. Tudom hogy elég gyerekes hozzáállás, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni, amint közli, hogy elmegy teljesen összeomlok belül és semmi nem vigasztal.

Ti mit csináltok ilyen helyzetbe? Hogyan viselitek el?

2016. febr. 1. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen a munkája, ezt vagy tudomásul veszed, vagy keresel olyat, akinek nem tartozik hozzá a munkaköréhez az utazás. Nekem is vannak ilyen kollégáim, igen, a tárgyalások nem feltétlenül azzal járnak, hogy beállnak a gyártósor mellé, hanem megbeszélik a további terveket, célokat, akár éttermekben is.
2016. febr. 1. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a kapcsolatotokban probléma, hanem benned.

"régebben emiatt elég depressziós voltam, hogy mindig azt láttam más milyen jól érzi magát, nekem meg épp hogy voltak barátaim."

Tedd szépen helyre magadban, hogy ez nem a párod hibája, és neki nem kell azért otthon ülnie, mert te nehezebben barátkozol. Ezzel egyébként semmi gond nincs, vannak ilyen típusok, de kell találnod valami elfoglaltságot, hobbit, ami ilyenkor leköt, és amiben örömödet leled. Nem lehet ő az egyetlen boldogságod, és nem ülhet folyton melletted! Valami csak érdekel, amire ilyenkor "támaszkodhatsz".

És még valami: Te a társa vagy, akinek nem akadályoznia kell a céljai elérésében, hanem támogatni! Dolgozni, kapcsolatokat ápolni megy ki, nem jókedvéből. Az étterem, közös italozás számára nem feltétlen kikapcsolódás, azért teszi, mert ezt kell tennie, biztosan ő is szívesebben lenne veled, de akkor soha, semmit nem fog elérni. Ugye ezt nem akarod? Ezeket gondold át, erősítsd magadban, hogy nem azért megy, hogy jól érezze magát, hanem hogy a jövőjét, jövőtöket megalapozza. Ez neked is jó!

2016. febr. 1. 16:00
 3/7 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Neked nem az bajod, hogy a pàrod utazgat, hanem sùlyos önbizalom hiànyod van.
2016. febr. 1. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Általában amikor az ember kezdőként beáll valahová dolgozni, kiosztják neki a feladatokat és nem kérdezik meg tőle, hogy ő mikor mennyit mit és hogyan szeretne. Lehet, hogy ez az utazgatós időszak csak átmeneti. Ha meg a munkája alapesetben ezzel jár, akkor el kell fogadni, vagy másik fiút keresni. Annyi csodálatos hobby van, amit egyedül vagy barátokkal lehet csinálni. Sok lánynak, asszonynak egyáltalán nincs szabad estéje, ha gyereked lesz, Neked sem lesz. Gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy egyszerre kaptál párkapcsolatot és szabadságot.
2016. febr. 1. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a munkájával jár, ezt már az elején közölte hogy ha ilyen pozícióba kerül lesznek ilyen lehetőségei. Sokszor viszont tényleg nem azért van, hogy tárgyaljanak vagy ilyesmi, hanem csapatépítés céljából, és igazából nem is kötelező elmenni. Akár én is mehetnék, csak az én költségeimet ugye nem állja a cég, pénzünk pedig nincs rá. Viszont ha azt mondom nemenjen, akkor az én lelkemen szárad. Tényleg igazatok van abban, hogy nem így kéne felfogni, támogatni és örülni hogy van szabadságom, de annyira rossz egyedül lenni és hallgatni hogy áradozik milyen jó volt..
2016. febr. 1. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Rakd ki emiatt, akkor még jobban egyedül leszel...

Nem érted magadat a kapcsolatban elhanyagolva? Közösen jártok el valahova?

2016. febr. 1. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:

A business nemcsak abbol all hogy ulnek egy kerekasztal korul es targyalnak, ezt ilyen tapasztalat hijan nem erteheted meg persze. Neha fontos dontesek egy sima vacsora alkalmaval szuletnek meg. Nem azert megy hogy vacsorazgasson...

De neked a legfobb problemad te magad vagy, nem az hogy elutazik a parod. Maganyos vagy, elegedetlen vagy magaddal es ezt vetited ki ra. Persze amig teheted mert ebbe hamar bele lehet unni.

2016. febr. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!