Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leírnám a történetünket,majd kíváncsi lennék a véleményetekre!

Kezdjük az elején..menjünk vissza 3 évet az időben! Képzeljetek el 2 tinédzsert, akik egy átivott éjszakát egymásba gabalyodnak. Tök oké volt minden. De nem volt meg azt a "plusz" érzés.. valami hiányzott. Ennek ellenére összejöttem vele.

Igyekeztem minden erőmmel kölcsönözni azokat az érzelmeket, melyeket ő érzett irántam. De nem sikerült.. felmerült bennem a gondolat többször is, hogy talán szakítani kéne?!

Majd megtettem.:) Szörnyű fájdalmat éreztem, még így is, hogy én szakítottam vele és aznap délután végig zokogtam. Nem tudtam eldönteni, hogy mi lenne-e a jobb neki elsősorban, hiszen nagyon szeretett.

Beszéljünk egyáltalán vagy ne???

Beszéltünk! Találkoztunk.. csókolóztunk. Ennyi..

volt egy pár hónap így az utóbbi időben, amikor egyáltalán semmi..

Aztán idén újra elkezdtünk beszélgetni.

Én nagyon örülök neki. Nem is tudom megmagyarázni, hogy mit érzek iránta.. egyszerűen ő az az ember, aki szörnyen fel tud bosszantani, de nem tudok rá haragudni. Ő az, akivel mindig szívesen beszélek sok idő után is. Szeretnék vele találkozni.. kíváncsi lennék, hogy amíg nem láttam (1 éve kb) mennyit változott.. milyen lett, milyen most?!:)

Nem merem azt mondani, hogy szeretem.. valószínűleg butaságnak ítélnétek, hiszen már nagyon rég nem láttam és előtte sem volt meg a szerelem érzése. Szerettem.. de nem úgy!

Nos? Erre várnám az ötleteket!

19/l

a fiú akiről szó van 20

2016. jan. 30. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Jancsi és Juliska egy napon ittak a mézeskalács ház csapjából, mint kiderült alkohol folyt a csapból, itt kész vége el is b**asztak mindent.

Jancsi szerette Juliskát , de Juliska Jancsit csak jó szórakozásnak havernak tartotta.

Juliska szakított Jancsival.

Most Juliska unatkozik és hoppá hát eszébe jutott hogy ott van a régen ismert félig elfeledett Jancsikája!!

Szegény Jancsinak most megint hazudni mert valójában nem szereti őt és nem is akarna tőle komolyat, csak Jancsi foglalkozott meg törődött vele, ez kellett Juliskának.

Szóval szegény Jancsi jobban járna ha követné az elszort magvait hazáig, és Juliska meg maradna a mézeskalács házban.

2016. jan. 30. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagy butaságot írtál!:D

Minden ujjamra találhatnék mást :)

2016. jan. 30. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Kisbutuskám nagyon félreértetted amit írtam.

Semmi ilyenről nem volt szó benne.

Szóval olvasd el még egyszer.

2016. jan. 30. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Jobb neki Juliska nélkül :)
2016. jan. 30. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Barátság extrákkal esetleg?
2016. jan. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!