Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő túl jó pasi hozzám. Miért érdeklődik irántam?
Ő hihetetlen jóképű, okos, sikeres, míg én teljesen átlagos vagyok, mind külsőre, mind belsőre. Egyszerűen nem értem miért érdeklődik irántam. Előző barátnője nagyon csinos és szép lány volt, viszont többször megcsalta. Lehet hogy azért szeretne velem lenni, mert én az a tipikus rendes lány vagyok, és biztos nem fogom megcsalni?
20/l
neki gondolom tetszel,hacsak nem csak egy skalpot akar
próbáld ki , és ne gondolj ilyen lebecsülő dolgokat magadról
Azért akar veled lenni, mert TETSZEL NEKI és VELED tervez!
Neked pedig önbizalom hiányod van, mert csak az ilyen emberek vallják azt magukról, hogy túl kevesek a másikhoz és megkérdezik, pl. itt, hogy "Miért érdeklődik irántam?" Mert egyszerűen képtelenek felfogni, hogy ők is ugyanolyan jók lehetnek a másiknak, csak hát, mivel nincs önértékelésük és önbizalmuk az ilyen egyéneknek, ezért nem is tudják elhinni, hogy őket is szeretheti valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!