Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem törődtök a visszahúzódó, csendesebb fiúkkal?
Jót kacagtam, ne haragudj, Kérdező.
Nem az a paprikaspray, de na. Kell a biztonság érzete a nőnek. Nem kimondottan fizikai erőszakra gondolok. Illetve nem csak. Hanem bármilyen konfliktushelyzetre. Meglepő lehet, de a legtöbb férfi a saját anyjával szemben is képtelen megvédeni a párját. Tipikus üllő-kalapács közti állapot.
Én nem is ezt mondtam, nagyon félreértettél! "emberi kapcsolatra képtelen kuka, hanem, hogy társaságban nem ugrik fel az asztal közepére, hogy onnan vagánykodva szórakoztassa a nagyérdeműt"
Én szerintem az ilyen csendes visszahúzódó emberek tudnak nagyon jó emberek lenni, kedves, normális, jófej, odaadó társ, jó barát meg minden. De szerintem nekik tovább tart megnyílni új embernek pl ismerkedéskor és emiatt nehezebb is az ismerkedés. Nekem semmi gondom velük, félreértés ne essék. De ha ismerkedni akar valaki, akkor kicsit erőltesse meg magát az elején. Később könnyebb lesz. Persze nem kell az asztalon ugrálni meg produkálni magát, mert az taszítóan is hathat. De két-három normális mondatot tudjon kinyögni, ne csak egy-két szóval válaszoljon.
Ja meg még annyit, hogy itt is több kérdésben is felmerült, hogy a nők mennyi érdektelenek, hogy egy-két szavas válaszokban kommunikálnak. Ez kb olyan, csak férfiban. Ilyenkor nem gond?
Lehet leszavazni, ahogy a korábban, de akkor is így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!