Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak dugni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak dugni akart átjönni?

Figyelt kérdés
A hétvégén volt egy kis balesetem, felrepedt az arcom, kb. egy 4 centis csíkban, összevarrták. Én így nem akartam a barátom előtt mutatkozni, nagyon szégyelltem az arcom, és csúnyának éreztem magam, féltem, hogy kiábrándul vagy megundorodik tőlem, ha így lát. Ezért mondtam neki, hogy amíg meg nem gyógyul, addig ne találkozzunk. Bizonygatta, hogy őt nem zavarná, attól még ugyan úgy szeret, stb... A hétvégén nem is találkoztunk, viszont tegnap délután odaállított a házunkhoz, hogy higgyem már el, hogy őt nem zavarja, és nagyon hiányoztam. Mégse csukhattam rá az ajtót, beengedtem. Mondtam neki, maradjon ha annyira akar, de nekem semmi "olyanhoz" nincs most kedvem. Azt mondta megérti, neki az is elég, ha mellettem lehet. De nagyon szégyelltem az arcom, folyton igyekeztem takargatni, meg úgy fordulni, hogy ne lássa, de ő meg direkt puszilgatott, meg ölelgetett, én meg nem nagyon viszonoztam ezeket, mert kínosan éreztem magam így előtte. Aztán egyszer csak olyan kedvtelen lett, már nem is kérdezgetett annyit, lefekvéskor is csak adott egy puszit és megsimogatott. Lehet, hogy látta, hogy itt tényleg nem lesz dugás, és akkor már minek kedveskedjen? Vagy miért válthatott át így hirtelen?
2016. jan. 27. 15:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok, ő 24. Két éve vagyunk együtt.
2016. jan. 27. 17:30
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
És leesett az egyöntetű válaszáradatból, hogy bolond vagy? :D
2016. jan. 27. 17:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Csak teljesen elvesztettem az önbizalmam ettől a vágástól, már félek mikor fog otthagyni egy ép arcú, szép lányért. Pedig ő nem győzte bizonygatni, hogy így is szép vagyok, és neki nem kell más lány. De megpróbálom ezt kiverni a fejemből.
2016. jan. 27. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

a média, a fészbúk lájkok, a pózolós tini 3,14csák megtették a hatásukat.

ismét egy önbizalom hiányos felszínekre építő csaj lett az áldozata a fent leírtaknak.

én nem tartlak téged butának az aggályaid miatt, mert sajnos erről nem te tehetsz hanem a generációd mérhetetlen felszínes kisugárzása, és hogy a csapból is az folyik, hogy aki nem szép az megy a pöce gödörbe.

2016. jan. 27. 18:04
 15/22 A kérdező kommentje:

"...és hogy a csapból is az folyik, hogy aki nem szép az megy a pöce gödörbe."

Kösz, szóval tényleg nem vagyok szép ezzel a sebbel...

2016. jan. 27. 18:12
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

bocs, visszavonom az előző kommentemben leírtakat.

te alapból ilyen ostoba vagy.

2016. jan. 27. 18:15
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
A srác szeret téged, és támogatni akar téged, erre inkább eltaszítod magadtól. Valószínűleg nagyon rosszul esett neki, hogy nem bízol benne, és csak azt nézed ki belőle, hogy csak le akar fektetni.
2016. jan. 27. 18:20
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Mindenesetre ha elhagy a srác, nem az arcod miatt lesz.
2016. jan. 27. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
92%
Annyira ostoba vagy, hogy kár válaszolni a kérdésedre. Akartam is valami okosat mondani, de teljesen felesleges.
2016. jan. 27. 19:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

ajjj Kérdezőőőő :D

hagyd ezt abba, de nagyon gyorsan :) nyugi. szeret. nem fog elhagyni, csak akkor, ha nagyon sokáig picsulsz még ezen, és gyártod a problémát.

2016. jan. 27. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!