Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy úgy érzem, hogy huszonévesen folyamatosan egyedülállóként rengeteg dolog kimarad az életemből és hogy ez nagyon fáj?

Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 00:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hány éves vagy és te szerinted miért nem alkalmas egy kapcsolatra?
2016. jan. 27. 01:23
 12/16 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Nem tudom. Nem vagyok elég érdekes a férfiak számára.
2016. jan. 27. 01:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért nem inkább arra fókuszálsz, hogy mi az, amit megtehetsz egyedülállóként is (vagyis sokkal könnyebb) és ezekkel a lehetőségeiddel élsz. Pl. tanulmányút külföldön, előrébb jutni a karrieredben, sok csajos estét tartani a barátnőkkel stb.

Lesz még bőven lehetőséged megtenni a párosan jó dolgokat is. :)

2016. jan. 27. 02:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy működik az, hogy hajnali 1 kor még itt írogattok? ez azt jelenti hogy akkor 10-11 kor keltek fel , és oda is a délelőttötök?
2016. jan. 27. 07:39
 15/16 anonim ***** válasza:

ebben a kérdésben csak annyi a gáz, meg az itteni csajokban, akik egyedül vannak, h ha ráírna mondjuk pár férfi ezekre, h tegyünk egy próbát, akkor szóba se állnának velük, mert ez az oldal nem való ismerkedésre, ami tök gáz, ha belegondoltok, mert esélyt se adtok se a ffinak, aki rátok ír, DE a leggázabb, h magatoktól is eldobtok egy esélyt, pedig sose tudni, és egy kis levelezésbe nem halt még bele egy csaj se, a fb posztolások helyett inkább fogadjátok sok szeretettel a nem szexista, normális férfiakat, akik mondjuk kíváncsiak lennétek rátok. Ezt tudom tanácsolni, esélyt sztem rengeteget kaptok, és a nagy számok törvénye alapján egyszer be fog jönni, és ne rinyáljatok, mert attól nem lesztek vonzóak, olvasgassátok a férfiakat, akik rinyálnak, azokhoz mennyi kedvetek lenne?? Hát nem sok, igaz? :D

26f

2016. jan. 27. 10:37
 16/16 anonim ***** válasza:
14 es : úgy működim hogy van aki délután dolgozik, vagy épp nem a szokásos 22:00 kor végez hanem mondjuk később. Hazamegy, kajcsi, zuhany, netezés, és máris pikk pakk hajnal 2 van. Reggel nem kell korán kelni szóval hova siessünk? Én pl most fogok indulni munkába... Éjfélre meg hazaérek
2016. jan. 27. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!