Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm próbálja, elnyomni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm próbálja, elnyomni magában a ferde hajlamait?

Figyelt kérdés
Szokott nekem mesélni, arról hogy más nőkre is masztizik. szerinte ez betegség, ez nem jó el akarja, magában nyomni ezt. Pedig nekem ez tetszik, semmi bajom sincs evvel. Egyszer hármasoztunk, egy másik nővel. Mondtam a nőnek, hogy meg foghatja a barátnőm, cicijét. Meg is fogta, a barátnőm pedig hagyta. Számomra ez nem meg csalás, tőlem lehetne más nővel is. Szívesen be szállnék, közéjük engem nem zavar. Mondtam neki, hogy nem jó ha ezeket, el nyomja magában. Semmi baj sincsen, hogy enyhén bi. Soha nem volt még kapcsolatba nővel, de egyszer beszéltünk róla. Meg engedné hogy felcsatolhatóssal egy másik nő döngesse. Legalább is ezt akkor még így mondta, most már máshogy gondolja. Hogyan miként mondhatnám el neki, hogy ez nem rossz dolog? Esetleg hogy ne nyomja el magába? Lehet hogy csak kíváncsi, de utána már máshogy gondolná. Szerintetek sem jó ha elnyomja magába? 19F

2016. jan. 26. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem hogy segítenél elnyomni,ez beteges gondolkozás arrol,ö nem tehet,hogy rossz kiskany kora volt,ez undorító,semelyik férfi,nem kér ilyet a barátnöjétöl,be hozd fel beki,többet
2016. jan. 26. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
28L
2016. jan. 26. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
aztán majd ha egy másik csaj miatt hagy el akkor rajtad röhög majd a fél város
2016. jan. 26. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz, hogy biztosítod róla, hogy elfogadod olyannak, amilyen. A többit neki kell magában elrendeznie. Jól látod, hogy nem helyes, hogy a bi hajlamát nem tartja normálisnak, és el akarja nyomni, mert ebből önértékelési és egyéb lelki problémái is lehetnek. Viszont csak rontasz a helyzeten, ha erőlteted a témát! Egyszer mondd el, hogy te elfogadod így (remélem nem csak a hármas miatt te kujon :D ), és kész. Annyi a dolgod, hogy támogasd, és szimplán viselkedj úgy, hogy érezze, szerinted teljesen normális.
2016. jan. 26. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Rendben.:) És köszönöm. Nem amúgy nem az miatt.:)
2016. jan. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!