Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran ajándékozzátok meg a párotokat, ill. fordítva? Milyen alkalmakkor?
Esetleg mikor kisebb, mikor nagyobb értékü dolgokat? Vagy van-e olyan, hogy "csak úgy"? Mennyire fontos az ajándékozás a kapcsolatotokban? Mióta vagytok együtt?
Amúgy nem szeretem a "párom" kifejezést, de így, kérdésben valahogy mégis így hagzik a legjobban :D
Mi megállapodtunk,hogy karikor, szülinapon meg évfordulón ajándékozunk De néha év közben becsúszik ez-az olyan apróságok amikre szükség van vagy csak felvidítanak minket Egy rosszabb napon.
Lassan 4 éve vagyunk együtt.
Ünnepekkor,karácsony,szülinap,névnap mindenképp.Ilyenkor nagyobb ajándékkal lepjük megy egymást de azért nem több 10ezer ft-os ajándékokra kell gondolni :)Van mikor csak úgy spontán hoz egy szál rózsát mondjuk.Én általában valamilyen édességgel lepem meg mert tudom,hogy szereti. És van hogy közösen veszünk ezt azt magunknak a lakásba pl,vagy elmegyünk étterembe,moziba stb. Ja és nem fontos,de illik :)
29/N és 6 éve együtt
Szülinap,karácsony.
Esetleg évforduló alkalmával.
Egy kis csoki,amit tudom,hogy imád,bármikor.
Nálunk nem fontos az ajándék. Az évfordulóink se arról szóltak,hogy megajndékozzuk egymást, inkább elmegyünk valahova,egy kis ünneplés.
Most lesz a 3.évforduló, inkább fürdőbe mennék most a szerelmemmel.
Én se szeretem a párom kifejezést, nem is szeretem így megnevezni a barátomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!