Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom annyira válogatós hogy soha nem lesz nője?
Nem értem, 20 éves, de legalább 30-ként viselkedik. Nem néz ki jól. És nincs olyan nő színészeken kívül aki bejönne neki, nem volt soha nője, akinél meg próbálkozik kineveti/elzavarja, mert nem egy kategória.
Én jobb pasi vagyok, s ezt mindketten tudjuk, de én nekem az kell akit tényleg szeretek, s megharagudtam rá mert leszólta barátnőm. Erre azt mondtam hogy nézz már tükörbe, barátnőm rád sem nézne. Barátnőm reakciója: Pofátlan ki szűz gyerek vagy, soha nem kellenél nekem sem.
Ez annyira felbosszantott ma hogy nem szólok hozzá.
irigy.
az ilyen fiúnak soha nem lesz nője, kergeti az elérhetetlen vágyálmait, aztán majd szüzen fog meghalni.
Neki sokkal rosszabbul esett ez,mint gondolnád.Pontosan az a baj,hogy nem tudod milyen érzés ilyen helyzetben lenni,mert baromira nem egyszerű.
Nyilván neki sem kellett volna leszólnia a barátnőd,ez egyértelmű.De Te a legmélyebb pontjába nyomtál bele,szóval beszéljétek meg ezt,már ha még lehet.
Ha nekem mondtál volna ilyet,na meg a barátnőd,na onnantól kezdve nem ismernénk egymást többé... és ez nem vicc...
Azt nem emeltem ki eléggé miket mondott folyamatosan barátnőmről, mert nekem lett rossz érzésem hogy megbántottam. Mikor mondja hogy nem találtál jobb nőt? Pedig kereshettél volna tovább. Sorolhatom még.. Pl rosszabb reggeleken olyat szól be, hogy olyan mint egy zombi hogy bírod elviselni.
Vak vagy vagy netán vegyek szemüveget?
Legutóbb fotózáson volt, ki volt sminkelve, s ezt mondta szó szerint"Na most már hasonlít egy emberre, csak sok az 5 kiló smink."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!