Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Probléma, ha nekem nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma, ha nekem nem olyan fontos a szex?

Figyelt kérdés

Nincs gondom különösebben a szex-szel, nem fáj, nem rossz, csak egyszerűen nekem nem hiányzik. Magamtól sose csinálnám, viszont a barátom kedvéért szívesen belemegyek, mert nagyon szeretem. Szerencsére ő se nagy étvágyú, heti 1-2 alkalom bőven elég neki. Boldogok vagyunk együtt, és a barátom tökéletesen elégedett a szexuális életünkkel is (ő maga mondta).

Viszont mindenhol csak azt hallom, milyen fontos a szex, és emiatt már kezdek elbizonytalanodni. Baj, hogy nekünk csak sokadlagos dolog ez a kapcsolatunkban? Lehet ebből baj a jövőben? Nem szeretném, hogy a barátom "megbolonduljon" pár év múlva, esetleg mikor már gyerekeink is vannak, és elhagyjon egy szexmániás lány kedvéért. Mit gondoltok?

24/L, 27/F

2016. jan. 25. 19:17
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Dehogyis, mindenki annyit szexel, amennyi neki meg a partnerének jól esik. Nem kell másokhoz hasonlítatni magatokat. Ha nektek ez így megfelel akkor nem kell azzal foglalkozni,hogy a filmek meg könyvek meg az épp felkapott akármicsoda mit mond.
2016. jan. 25. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az lenne a legjobb ha ezt így ahogy van elmondanád a barátodnak is, és mondod hogy félsz ettől, ha szeretne többet megmondjatja nyugodtan
2016. jan. 25. 19:30
 3/9 Clark Kent.. ***** válasza:
100%

Igen, a szex rendkívül fontos alapvetően az emberek számára, mivel egy teljesen természetes és ösztönszerű biológiai program, amire szüksége van az embernek. Az emberek 90%-a így is gondolkodik. Tetszik, nem tetszik, de ez van.

Viszont ha neked nem fontos, és nem tudtok megegyezni a pacákoddal, akkor keress egy aszexuális fickót.

2016. jan. 25. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Pontosan, ez a gyk rágörcsöltet a szexre, annyi ilyen idióta válasz született már... Mi is kb ennyiszer szexelünk, illetve van hogy többet, de nem vágyunk napi háromra, mikor hogy jön ki...

Van, hogy fáj az elutasítás de ezért nem hagynám el

26F

2016. jan. 25. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
3-as leírta a tutit, én is a gyerek miatt szenvedek, mert így már 2 hetente 1 szex van. Elhagyni nem fogom a párom, de tüzes, szenvedélyes szeretőt ha lenne rá lehetőség simán tartanék mellette. 38/F
2016. jan. 25. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a barátodnak megfelel a heti 1-2 alkalom, akkor nem baj.

Amiatt ne érezd magad rosszul,mert más napi 2x dug a barátjával.

Ez nem verseny,nektek ennyire van igényetek, ennyi.

Később megcsalna-e a barátod?

Jó kérdés... ez emberfüggő.

Nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban, de igenis az alapja egy jó párkapcsolatnak.

Addig nincs gond, amíg a szexuális igények nem különböznek túlságosan, nálatok ez a helyzet, relax.

Inkább azon gondolkozz el,24 évesen miért nincs szinte egyáltalán rá igenyed,és miért szinte kényszerből fekszel le a barátoddal?

2016. jan. 25. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond. Mi is így vagyunk kb. Ezen az oldalon szinte mindenkinek a mániája, aki meg nem olyan mint a többség az máris aszexuális meg selejt..

Amúgy fogamzásgátlót nem szedsz? Attól is lehet.

Ugyanebben a cipőben járok mint te. Magamtól kb eszembe se jutna, de ha szeretné szinte bármikor benne vagyok. Nekem se az életem központja. Bármi van csak dobj üzit, kibeszélhetjük :) 19N

2016. jan. 25. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel mindketten elégedettek vagytok ezzel a mennyiséggel, és nincs eltérő szexigényetek, így szerintem nincs ezzel semmi probléma. :)

"Viszont mindenhol csak azt hallom, milyen fontos a szex, és emiatt már kezdek elbizonytalanodni". Ez csak akkor lehet gond, ha valaki kielégítetlen marad a kapcsolatban, mert az bizony előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Nálatok úgy néz ki nincs ilyen, másokkal pedig ne törődj, úgy éljetek, ahogy nektek jól esik. :)

28/F

2016. jan. 25. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtöknek elég, akkor nincs baj. Engem mondjuk frusztrálna, mert a napi többhöz vagyok szokva.
2016. jan. 26. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!