Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire vagytok féltékenyek, ha? (többi lent)
HA iszonyatosan nőies ( nagyci.cis) barátnőtök, feleségetek van. ok, hogy minden ok, de ha csak szimplán elmentek fagyizni, csomó férfi megnézi a feleségetek, b.nőtök. Nem szokott zavarni? Volt már, olyan, hogy valaki pofátlanul bepróbálkozott, mikor ott vagytok.
A helyzet az, hpgy most nagyon egy hangon vagyok egy ilyen kaliberű lannyal, sokat vagyunk együtt... de ha csak be mengyünk valahova, min. 6 szempár szegeződik a dekoltázsaira. Imponáló, hpgy ez a nő velem van, de pl ha komolyabb érzelmek lesznek majd iránta, azért csak bennem lesz, hpgy ha egyedül van, mindig bepróbálkoznak nálla. és mi van, ha egyszer pont összeveszünk reggel ő dühos, és pang. elkapják azt a pillanatát.
Nem tudok én világraszóló tanácsokat adni: ami nekem sikerült/bejött, az nem biztos hogy más esetén is működik.
Én nagyon ideálisnak látom a kettőtök bimbódzó viszonyát: a hölgy vélhetően kitombolta magát, tisztában van az értékeivel és a hibáival is. Ha te ehhez építően és határozottan optimistán tudsz hozzáállni, akkor frenetikus életetek lesz!
Szokj hozzá, hogy mindenütt megbámulják a nődet, és légy büszke rá! Mindenki irigyelni fog, de ez ne zavarjon! Rengetegen be fognak próbálkozni nála (leginkább a hátad mögött(!), de ezen túl kell lépned!
Ezek az alapok! Ha a féltékenység szikráját is észre veszed magadon, akkor azt beszéljétek meg az elején, mert a leghatékonyabb és a legkitartóbb méreg a féltékenység! Ráadásul nagyon sokszor ok nélkül, ártatlanokat öl...
Ja, és még egy: nehogy el-ereszd füled farkad, és elbízd magad, hogy van egy szuper-bombázód,(kaja, pia, cigi) mert egy nőt viszonylag könnyű megkapni, de megtartani - na az egy embert próbáló feladat.(de nem lehetetlen!) Nagyon sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!