Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem? 23L

Figyelt kérdés
Kedvesemnek (23F) van egy lány barátja, akivel már 9 éve ismerik egymást, sok mindenben kiálltak egymás mellett, számíthattak a másikra. Én 2,5 hónapja vagyok együtt a párommal, és egy picit úgy érzem, hogy nem tudom felvenni a versenyt ezzel a lánnyal. Hogy én sosem leszek fontosabb. A lánynak mindent elmond magáról, és előttem nem nyílik még meg ennyire. Ami egyrészt érthető, mert engem még csak pár hónapja ismer. De nem tudom, hogy ilyen helyzetben hogyan kellene gondolkodnom. Várjam, hogy lassanként a mi kapcsolatunk is elmélyüljön, és akkor a párom és én így erősödünk együtt, vagy tegyem szóvá, hogy én néha kirekesztettnek érzem magam a kapcsolatunkból?
2016. jan. 23. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Várni kell, idővel feléd is nagyobb bizalommal lesz. Azonban semmiképpen se próbálj meg versenyezni ezzel a lánnyal, NE tekintsd ellenfélnek, hiszen ha 9 év alatt nem jöttek össze, valószínűleg nem is fognak. Inkább próbálj meg a lánnyal is jóban lenni, hiszen valószínűleg a párodnak ő is fontos(mint barát), és mindenképpen jó pont lenne a szemében ha azt látná hogy az egyik legjobb barátjával te is jól kijössz.
2016. jan. 23. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A " ne tekintsd ellenfélnek" alatt leginkább azt értem hogy ne legyél rá féltékeny.
2016. jan. 23. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólókkal....

Nem kell versenyezned azzal a lánnyal, mert nem azonos versenyszámban vagytok érdekeltek. A pasidnak vagy értékrendje, amin Te nem tudsz változtatni, vagy elfogadod vagy menekülsz. Idővel biztosan feljebb kerülsz a ranglétrán, de ezt ki kell várni...ezt nem lehet siettetni.

Ha a párod úgy tekint arra a Nőre mint egy lelki társra akkor önként soha nem fog eltávolodni tőle....mert egyfajta testvérként tekinthet rá.

2016. jan. 23. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem se tekintsd ellenfélnek, sőt! Ha nehezen nyílik meg neked, akkor kérdezd meg ezt a barátot, hogy szerinted mit tehetnél az ügy érdekében.
2016. jan. 23. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:
nem véletlen, hogy veled van együtt és nem vele. engem is zavarna, mert szerintem nincs csak barátság férfi-nő között (hacsak nem az egyik meleg/leszbi). nem tehetsz semmit. idővel majd megnyílik neked is.
2016. jan. 23. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!