Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt egy férfi hogy képes provokálni drága autóval és lakással?
Volt egy korábbi kérdésem : http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
A barátom szerint csak azért csinálja ezt a férfi hogy engem provokáljon. Tudja hogy a fülembe fog jutni és provokálni szeretne : " mit veszítettem el avval hogy nem őt választottam". A barátom amíg jó barátok voltak sokszor mondta neki,hogy vásároljon új autót és lakást ha már megteheti anyagilag. Akkor a barátomat tartotta hülyének a tanácsai miatt. Most megváltozott minden, azonnal kell drága lakás és autó.
Nem értem hogyan lehet egy 40 feletti férfi ezen a színten. Miért nem tudja feldolgozni három és fél év után hogy nem őt választottam.
Elsőre felkaptam a fejem,de egy autó nem változtat meg egy kapcsolatot. Ha valakihez nem vonzódom, képtelen vagyok vele együtt lenni. És ezen a tényen egy drága autó vagy lakás nem változtat.
Most én lettem a gold digger..
Senki nem gondolja azt a baráti társaságunkbol hogy szereti ezt a nőt.
Nem vagyok irigy, előttem volt a lehetőség és szándékosan nem éltem vele.
Köszi a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!