Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apakomplexus vagy ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexus vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Miért vonzanak a 30-35 feletti jómegjelenésű férfiak? Most pl totál oda meg vissza vagyok a 47 éves orvosomtól. A fiatalabbakra rá se tudok nézni, semmi vonzalmat nem váltanaki ki belőlem.

Soha nem voltam még ilyen idős férfiakkal. Apával nem a legjobb a kapcsolatom, de nem is vágytam szorosabbra soha. Bár szüleim már 60 évesek. Lehet ezért tolódott nekem ez a határ?

Komolyan hülyének néz a közeli környezetem.

20/L

2016. jan. 22. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A YouTube-on is fent van az a Frei-dosszié, amiben magyar származású Ausztráliában élő milliomosokat mutatnak be. Pontosan nem emlékszem, de a magyar férfi 70 körül lehetett, a nő meg 26. Na és akkor mi van? Az van, hogy ha mindkét félnek tetszik, akkor legyenek boldogok. A társadalmi szokások meg mindjárt megmondom mit csináljanak...

A 20 év körüli férfi meg járja be a világot ha épp ahhoz van kedve, csajozza ki magát, stb. És ha majd úgy érzi hogy elég volt a kalandos ifjúságból akkor legyen olyan apa, aki jóban-rosszban, míg a halál el nem választ, kitart a szíve választottja mellett. De egy 20 év körüli még forog az utcán a lányok után, sőt általában még a 28 év körüli is, hogy a fenébe legyen az családapa?

2016. jan. 22. 23:07
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Az hogy sokan csinaljak meg nem jelenti azt hogy jo is nekik. Sok dolgot csinalnak az emberek ami nem jo nekik.
2016. jan. 22. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia:) en nem hiszem hogy tudok erdemben tanacsot adni, csak azert irok hogy tudd hogy nem vagy egyedul :D. En is husz vagyok, a parom harmincket eves. Az elozo baratom is 30 volt. Egyedul a legelso baratom volt velem egy korosztaly (akkor 21l, de utana hamar ra is jottem hogy ez nem nekem valo. Ne a mozi legyen a legnagyobb program, tudjon magabiztosan fizetni (tehat ne legyen neki uj hogy hogyan kell viselkedni egy elegaans etteremben mikor nem anyuekkal van) viselkedni stb. Meg ne kelljen haverok meg gepezes miatt veszekednem. Ebbol en kinottem meg mielott belenohettem volna :'D. Szoval szerintem nem para, 10-12 ev korul szerintem belefer. Aztan lehet hogy mindketten selejtek vagyunk :D de legalabbb tartsunk ossze :'D
2016. jan. 23. 00:05
 14/14 anonim válasza:
100%
Mai világban meg főleg nem meglepő hogy inkább az idősebb férfiakhoz vonzódsz. Csak meg kell nézni a fiatalokat....Én is az idősebbekhez vonzódom,nem lepődök meg rajta.Mások szerint ez apakomplexus.Ha az,akkor sem tud fájni:)
2016. ápr. 21. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!