Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexus vagy ez normális?
Miért vonzanak a 30-35 feletti jómegjelenésű férfiak? Most pl totál oda meg vissza vagyok a 47 éves orvosomtól. A fiatalabbakra rá se tudok nézni, semmi vonzalmat nem váltanaki ki belőlem.
Soha nem voltam még ilyen idős férfiakkal. Apával nem a legjobb a kapcsolatom, de nem is vágytam szorosabbra soha. Bár szüleim már 60 évesek. Lehet ezért tolódott nekem ez a határ?
Komolyan hülyének néz a közeli környezetem.
20/L
A YouTube-on is fent van az a Frei-dosszié, amiben magyar származású Ausztráliában élő milliomosokat mutatnak be. Pontosan nem emlékszem, de a magyar férfi 70 körül lehetett, a nő meg 26. Na és akkor mi van? Az van, hogy ha mindkét félnek tetszik, akkor legyenek boldogok. A társadalmi szokások meg mindjárt megmondom mit csináljanak...
A 20 év körüli férfi meg járja be a világot ha épp ahhoz van kedve, csajozza ki magát, stb. És ha majd úgy érzi hogy elég volt a kalandos ifjúságból akkor legyen olyan apa, aki jóban-rosszban, míg a halál el nem választ, kitart a szíve választottja mellett. De egy 20 év körüli még forog az utcán a lányok után, sőt általában még a 28 év körüli is, hogy a fenébe legyen az családapa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!