Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek csajok? Srácok mit gondoltok?
Sziasztok! Én 26 éves csaj vagyok, asrác 25. Olyan problémám van, hogy dec 22-én szakítottam párommal, azóta találkoztam egy sráccal, akit 4 éve ismertem meg. Úgy jutottam eszébe, hogy velem álmodott, bejelölt facebookon, mert azóta új facebookja volt, és taliztunk. Ami azt illeti nagyon bejön nekem a srác és eléggé vonzódom hozzá. Neki is bejöttem már akkor, de ugye volt párom, neki az elég volt h ne hajtson rám. Taliztunk, boroztunk náluk, naggggyon jól elbeszélgettünk. De tényleg elég sokmindenről tudtunk beszélgetni, nem az van h ülünk egymás melett és mosolygunk. Na szóval, aznap este történt egy s más, sosem csináltam azelőtt ilyet, nagyon ideges voltam, de megtörtént, mert nagyon beindultam rá, és hagytam magam. Ez kb 2 hete volt, azóta egyszer találkoztunk, utána taliztunk volna 2x de valamilyen oknál fogva lemondta. Nagyon vonzódom hozzá, ő is hozzám, az elmondása alapján, de nem értem most mi van? Első talit fejfájás miatt mondta le, másodikat meg a tesója miatt. De kondizni menjek el vele, annak örülne. Ma is lett volna egy talink a kondiban, délután meg mentem volna hozzá, de ezt a talit mondta ma le. Nem mondtam neki, de rosszul esett, h másodszor mondja le, így a kondit én mondtam le. Most szerintetek? Mit gondoljak, v most szerintetek mi van? Kijöttem ebből a pasizós gyakorlatomból, nem tudom hogy most mit kellene csinálnom, vagy tennem. Csajok ti mit csinálnátok? Srácok, ti mit gondoltok?
Nem vesz már komolya mert sexeltünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!