Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen nőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen nőről?

Figyelt kérdés
Bármit meg tehetnék mellette, lehetnék más nővel is. Ő még is veletek maradna. Mások véleménye szerint, soha nem tudnátok le koptatni. Még is milyen az a nő, aki mindent elnézne nektek. Lehetek bunkók,csajozni is csajozhatnátok amit csak szeretnétek. Össze takarítana, mindig meleg kaja várna stb... Naponta igényli a szexet, soha nem utasítaná vissza. Minden nap többször is csinálhatnátok. Hűséges , őszinte típus lenne.

2016. jan. 21. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg még gyerek!

Hány évesek vagytok?

2016. jan. 21. 21:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Másképp megfogalmazva annyi mintha kijelentené, ki írná magára:

Egy társ nélkül az életem teljesen értéktelen és nincs semmi értékem. Az ilyen emberek hajlamosak olyan kapcsolatokban is elfecsérelni idejüket (nem állítom hogy a tiétek ilyen) amik egyértelműen nem működnek.

2016. jan. 21. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Szeretethiányos,önbizalomhiányos.
2016. jan. 21. 21:51
 14/16 anonim ***** válasza:

En is minden nap szexelek a baratommal. Bar nekem vannak elvarasaim, korlatozasaim szamara. A mindennapi szexet elvezetbol csinalja. A masik resze: szereti a megalazo szerepkort. Izgatja, ha mas novel szexelsz. Szerintem.

N

2016. jan. 22. 02:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Komolyan te erre vagy büszke,akkor kit is szerersz?létezik a nem létező lány,ez a lany 27
2016. jan. 23. 05:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm azért néz el mindent, mert úgy nyalok, ahogy az életében még senki más! Kielégül, és ez boldoggá teszi!

Boldog velem! Ezért mindent elnéz. De nem szoktam megcsalni. És ha mégis megesne/ik, azt soha nem tudná meg!

2016. jan. 23. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!