Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legszebb szerelmes számból vett idézet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 20:41
11/18 anonim válasza:
20:50 vk.:
Noss!
erős vs spigiboy - valami véget ért :)
12/18 anonim válasza:
1. vagyok ha már azt mondod szép a fanka zene Deniz is neked való a pillangó például. ezzel a zenével kezd. őt is átnézheted én imádom. amúgy ma már nem hallgatom fanka új zenéit, nem tudok már ezekre ráhangolódni, de egyet értek ezzel a stílussal is. úgy hallottam nemsokára apuka lesz. én is kecsói vok, és gondolom ez befolyásolja most a zenéjét is
14/18 anonim válasza:
21:02 - Szégyelld össze magad, hogy egy Bonanza számot valami utolsó dj-nek tulajdonítasz. Semmi közük hozzá.
15/18 anonim válasza:
21:15 Nem kell a kritika!
Lehet, hogy nem ők írták, de a feldolgozás zeneileg kicsit jobb. Az Eredeti sem rossz, de direkt ezt adtam meg.
16/18 anonim válasza:
21:02 az eredeti az Ákos de nekem a Zorall feldolgozás jobban bejön :D igaz nem vok róker :P
17/18 anonim válasza:
"i should tell you my life is going nowhere without you"
aquanote - nowhere
18/18 anonim válasza:
márc 26 21:15 ez kb olyan mint amikor az Edda - éjjel érkezem c számot simán rányomják h Erőss Atilláék csinálták. Én szeretem a zenéjüket de azért A Bonanzához,Eddához,vagy a Queen hez,Ac/Dc hez semmit sem lehet hasonlitani.Nem alacsonyitom le őket ezzel. Dj léttemre még egy számot sem dolgoztam fel ezekből ,mert mind ugy jo ahogy van és nem kell ,,belepiszkitani". Jah és én sem vagyok rocker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!