Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hiányzik a szerelemből történő ölelés a csók?
Figyelt kérdés
Szakított velem a párom 7 hónapja azóta egyedül vagyok. de nagoyn hiányzik h törödjön vki velem. De arra nem vágyok h egy kapcsolat újra szabályok közé zárjon
20L
2016. jan. 21. 00:30
1/6 anonim válasza:
Nem vagy ezzel egyedül ne aggódj. Egyébként egy jó kapcsolat nem zár szabályok közé. Szabaddá tesz.
2/6 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok hiányzik hogy hozzám bújjon valaki, megöleljen, karjaimba feküdjön. Hiányzik a csók a simogatás a becézgetés. De te nőként ezt bármikor megkaphatod egyéjszakás kapcsolatokban, és akkor nem kell korlátok közé zárni magad mint ahogy mondod.
3/6 anonim válasza:
Eleinte én is pont így voltam, de már vágyom kapcsolatra is. 20/L
4/6 anonim válasza:
Hogy a fenébe vagytok fent hajnali 2 kor is még!!!
5/6 anonim válasza:
Ha nem kapcsolatot akkor szerintem kezdj el ismerkedni kötöttségek nélkül, biztos van olyan aki szintén erre vágyik csak ellenkező nemű. Én is úgy vagyok mint te, de én ezt nem tudnám valahogy elképzelni kapcsolat nélkül. Egyszerűen hamisnak érezném az egészet.
20F
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
szűz vagyok szval egyéjszakás kizárva
2016. jan. 21. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!