Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha a barátnőtöktől egy selfie botot kapnátok? Nagyon ciki?
A barátom egyszer elejtette hogy kellene egy ilyen bot hogy le tudjuk magunkat fényképezni rendesen. De nevetve mondta és félek hogy csak viccelt :S Én már megvettem neki, és most elbizonytalanodtam hogy mi van ha tényleg csak viccelt és nem is fog neki örülni.
Szerintetek ciki egy ilyen ajándék fiúk? Használnátok?
Hidd el orulni fog neki, az en pasim is emlitette viccesen, vettem neki egyet es tokjo kepeket csinalunk:-)
Ha nem emlitette volna viccesen, akkor nem vettem volna de igy azert mas:-)))
Nekem ugyan überciki lenne, de nem rólam van szó.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ennek a srácnak mennyi fényképe van magáról? Elenyészően kevés? Jó pár darab? Netán napi szinten kapkodja le magát?
Utóbbi esetben ugyanis valószínűleg ki fog ugrani a bőréből egy ilyen ajándéktól, míg az elsőben, háát... szintén ki fog ugrani, csak nem örömében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!