Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mi alapján írnak itt rá valakire?
És akkor most emeljünk neki pantheont?
AMúgy mindig megvoltak az oldal nagy hantásai: cam008, dowd, evakuátor, jakabzoli stb.
Köszönöm, köszönöm!!
Lassan megalakul a P.U.Fan Club!
Lesz póló, baseball sapka,igény szerint alsónemű is,PUFC felirattal!
Ha elég pénzmag gyűlik össze,szektásodunk!!!
Mai életbölcsességem a következő :addig jár a korsó a kútra, míg el nem unja...
Akkor erre most mi szükség volt? Egyáltalán nem tűnt poénkodásnak (kiindulva az oldal nagypofájúiból - cam008 meg a többiek - sajnos az ilyesmi nem tűnik viccnek...)
Én akkor szoktam ráírni valakire, ha a témával kapcsolatban érdekesek a meglátásai. (teszem azt én teljesen más szemszögből néztem a dolgot)
Illetve, ha nagyon jót szólt be.
A párkeresés az egy teljesen tárgytalan téma.
Viszont rám is írtak már lányok, hogy lenne-e kedvem ismerkedni. Sőt volt egy felhasználó, aki a "válaszaim alapján" egy 40 év körüli pasasnak azonosított be. Hiába írtam, hogy sem 40 sem férfi nem vagyok, kb lehazugozott, és elküldött a fenébe... "kiábrándult belőlem". o.O :D
Tök random dolgokra írnak az emberek. Vagy ha ugynaúgy gondolkodnak,vagy ha megnevettetted őket.
Van amikor ugyanarra a választa többen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!